Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
160 g zahar pudra
4 oua
160 g faina
½ pliculet cu praf de copt
3 plicuri cu crema/ budinca de vanilie
300 g biscuiti simpli (cu unt)
200 g ciocolata
unt
Mod de preparare: Freaca ouale cu zaharul pana obtii o compozitie spumoasa. Incorporeaza faina cernuta cu praful de copt si toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coace 20-30 de minute sau pana scobitoarea-test iese curata din compozitie. Lasa sa se raceasca. Intre timp, pregateste crema de vanilie conform instructiunilor de pe plic. Intinde-o peste blatul racit. Pune deasupra biscuitii, unul langa altul, iar deasupra pune ciocolata topita la bain-marie in care ai adaugat si un cubulet de unt. Taie prajitura cu biscuiti si crema de vanilie in patrate dupa ce glazura de ciocolata s-a intarit.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.