Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 g unt sau margarina
100 ml ulei
350 g zahar
250 g faina
150 ml lapte
1 pachet praf de copt
1/2 lingurita scortisoara
3 mere medii
Mod de Preparare: In tava in care vom face tarta topim pe foc mic 100 g unt sau margarina, careia ii adaugam jumatate din zahar si jumatate de lingurita de scortisoara. Cu o lingura de lemn amestecam pana la topirea zaharului si caramelizarea lui. Curatam cele 3 mere (daca sunt mai mari ajung si 2) si le scoatem cotorul, scobindu-le. Le taiem in felii de cca 1,5 cm. Luam tava de pe aragaz si asezam feliile de mere. Mixam cele 3 oua cu zaharul ramas, apoi adaugam 100 ml ulei, 150 ml lapte si o esenta. Adaugam faina cernuta amestecata cu un pliculet de praf de copt. Mixam bine si turnam peste mere. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 45 minute, depinde putin de cuptorul dvs. Asezam deasupra o farfurie si intoarcem cu fundul in sus.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.