Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 borcan cu dulceata de visine
500 g faina
120 g margarina
150 g zahar
150 g nuci
2 linguri cu cacao
1 pliculet cu praf de copt
300 ml sirop de visine
Mod de preparare: Topeste margarina impreuna cu zaharul la bain-marie, pana obtii o crema spumoasa. Incorporeaza nucile macinate si faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Toarna usor siropul de visine, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. Compozitia astfel obtinuta, toarn-o in formele de briosa unse cu margarina si tapetate cu faina. Lasa aceste briose cu dulceata la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute. Serveste-le cu dulceata de visine din belsug. Aceste briose cu dulceata de visine sunt ideale si in zilele de post.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.