Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: Baghete, salam/sunca, cascaval (branza topita, telemea, etc), unt, condimente, lapte.
Preparare: Baghetele se taie in jumatate si se scoate din ele miezul. Acesta se inmoaie cu putin lapte (2-3 linguri). In acelasi bol se adauga salamul, cascaval (taiate foarte marunt) si condimentele dupa gust. Aveti grija sa nu iasa o pasta care sa curga - daca trebuie mai inmuiati cu putin unt. Umpleti baghetele cu aceasta pasta si apoi le ungeti cu putina apa pe deasupra si presarati cascaval ras. Baghetele se pun 1 min. in cuptorul cu microunde sau 5 min in cuptorul de la aragaz preincalzit.
Mod de servire: Se servesc simple sau fiecare dupa fantezia proprie si dupa gusturi: cu ketchup, maioneza, etc. Cantitatile sunt la alegerea fiecaruia. De obicei sunt 2 bucati de persoana.
Adina va doreste “Pofta Buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.