Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g unt
100 g zahar pudra
1 ou
50 gr cacao
1 pliculet zahar vanilat
400 gr faina
200-300 gr nuci maruntite
Umplutura:
100 gr ciocolata cu lapte
1 plic zahar vanilat
Mod de preparare: Intr-un bol mixam untul (la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga cacao, zaharul vanilat si oul. Se amesteca usor, pana se incorporeaza toate ingredientele. Se mixeaza cca 5 min. Se adauga treptat faina si amestecam pana se incorporeaza. Din aluatul obtinut se formeaza bile mici cu ajutorul mainilor trecute prin apa. Se tavalesc prin nucile maruntite si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu varful unui sprit (varful de la pos) se formeaza in fiecare bila cate un cuib. Tava cu fursecuri se introduce in cuptorul incalzit si se coc cca 20-25 min la foc potrivit (pana devin aurii la baza). Dupa coacere, in fiecare fursec (locul format inainte de coacere) se adauga ciocolata topita si amestecata cu zahar vanilat. Se servesc alaturi de cafea sau ceai. Sunt un deliciu!
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.