Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg fleica de porc
1 capatana mare de usturoi
2 linguri sare grunjoasa
1 lingurita piper boabe
2 foi dafin
250 ml vin
Mod de preparare: Pentru inceput curatam usturoiul si il pisam. Fleica se spala, sterge si subtiaza. Fiecare bucata in parte se unge cu usturoi ,apoi se sareaza (cu sare din belsug). Asezam bucatile de carne una peste alta intr-un castron pe care il acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru 24 ore. Dupa 24 de ore scoatem carnea,o trecem printr-un jet de apa rece, stergem cu servetele absorbante, rulam strans (cu partea de grasime deasupra). Intr-un vas cu peretii mai inalti punem rulourile de carne, vinul, foile de dafin si piperul. Dam la cuptorul incins la 150 grade pentru circa o ora. Cand sunt gata (intra furculita usor in carne) le scoatem, le punem pe o tava, deasupra punand un capac din lemn si o greutate, pentru a se presa. La racire desfacem ata, curatam de grasimea scursa cu ajutorul unui cutit si servim.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.