Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g orez
150 g bacon
8 rosii
5 linguri cu ulei
2 catei de usturoi
2 linguri cu parmezan
sare
piper
Mod de preparare: Incinge trei linguri cu ulei intr-o tigaie adanca si caleste orezul. Cand a devenit translucid, toarna 300 ml de apa sau supa fierbinte, adauga un praf de sare, acopera si lasa pe foc pana ce lichidul este absorbit de orez. Intre timp, taie capac rosiilor si scoate pulpa. Intr-o tigaie neunsa, rumeneste baconul taiat in cubulete. Cand orezul s-a umflat, dar nu e fiert complet, adauga-l peste bacon, sareaza si pipereaza dupa gust. Umple rosiile cu acest amestec si presara parmezan deasupra. Taie marunt pulpa de rosii, adauga restul de ulei, cateii de usturoi zdrobiti si intinde amestecul pe fundul unei forme termorezistente. Asaza rosiile, toarna un pic de apa, acopera si da la cuptor 15 minute. Ia capacul si lasa 15-20 de minute, pana ce scade sosul. Serveste cu rondele de ceapa deasupra si marar verde.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.