Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 g branza ricotta
150 g unt
150 g zahar
5 oua
50 g faina
50 g nuca
50 g stafide
rom sau coniac
coaja de portocala
sare
Mod de preparare: Marunteste nuca si trage-o la tigaie 1-2 minute. Pune stafidele intr-un castronel si stropeste-le cu putin rom/ coniac. Freaca spuma untul moale cu trei sferturi din cantitatea de zahar pana ce devine cremos. Adauga galbenusurile, coaja de portocala, branza ricotta, faina, nucile si stafidele scurse. Bate albusurile cu un praf de sare si adauga restul de zahar. Incorporeaza spuma in compozitia de ricotta. Toarna amestecul intr-o forma unsa cu grasime si tapetata cu hartie de copt si coace acest chec de branza cu nuca si stafide 30-40 de minute ori pana ce scobitoarea-test iese curata.
Adina va doreste Pofta Buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.