Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g faina
150 g branza de vaci
150 g gem sau marmelada
2 oua
60 g unt
80 g zahar pudra
½ pachet praf de copt
150 ml lapte
50 g frisca
ulei
sare
Mod de preparare: Amesteca bine ouale intregi cu untul moale taiat felii, apoi adauga branza de vaci si omogenizeaza, folosind un tel. Pune pe masa de lucru faina cernuta, in care ai amestecat praful de copt, toarna amestecul de branza si framanta. Putin cate putin, adauga si laptele, pana obtii un aluat moale. Lasa-l sa se odihneasca 15 minute. Intinde aluatul, de un 1,5 cm grosime si taie cu o forma rotunda (poti folosi si un pahar) gogosi. Pe o tava de copt pune o hartie pergament unsa cu putin unt si asaza gogosile. Da la cuptorul incalzit in prealabil pana se rumenesc. Lasa gogosile sa se racoreasca putin, unge-le cu gem si decoreaza-le cu frisca si eventual cu fructe confiate si frunze de menta.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.