Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 oua
150 g branza dulce vaci
100 g faina
1 plic budinca vanilie
1 plic praf de copt
150 g zahar
125 g unt
3 mere
100 ml smantana dulce
1 praf sare
Crusta:
75 g unt
75 g faina
50 g nuci macinate
2 linguri zahar
1 lingurita scortisoara
Mod de preparare: Untul moale il frecati cu zaharul, adaugati pe rand ouale, praful de sare, branza de vaci, faina cernuta si amestecata cu praful de copt si praful de budinca. Merele le curatati de coaja, si taiate in cubulete mici, adaugati-le in compozitie. Intr-o tava de 25/35, tapetata cu hartie de copt puneti compozitia, apoi crusta: nucile macinate amestecate cu faina, zaharul, scortisoara si untul topit, formand firmituri care se pun peste aluat. Dati tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru cca 40 minute, apoi lasati prajitura sa se raceasca, inainte de a o portiona. O prajitura complexa, aromata si extrem de buna!
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.