Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 g biscuiti
60 ml rom
1 ou
150 g zahar
1 lingurita cu esenta de vanilie
20 g cacao
120 g unt topit
100 g ciocolata
100 g fulgi de migdale
Mod de preparare: Stropeste biscuitii cu rom. Topeste ciocolata la bain-marie sau in cuptorul cu microunde. Tapeteaza cu folie alimentara o tava de cozonac. Intr-un castron, bate oul cu zaharul pana ce se topeste. Adauga vanilia si cacaua cernuta, ciocolata topita, iar la final, untul. Asaza pe fundul tavii un rand de biscuisi stropiti cu alcool, toarna un strat fin de crema, apoi repeta operatiunea pana la terminarea ingredientelor. Ultimul strat sa fie de crema de ciocolata. Presara fulgi de migdale trasi la tigaie si acopera cu folie. Da la rece minimum trei ore. Prajitura e mult mai buna a doua zi.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.