Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:16 linguri de nuci macinate, 14 linguri de zahar, 250 ml apa, 8 oua, 2 linguri cacao, esenta rom, nuci si stafide.
Glazura: 250 gr ciocolata, lapte, rom, nuci caramelizate.
Modul de preparare: Se amesteca nucile, zaharul si cacaoa si se oparesc cu apa clocotita, se amesteca si se lasa deoparte pana se raceste. Intre timp se bat galbenusurile cu un pic de sare si albusurile spuma, se amesteca totul, se adauga romul, nucile si stafidele (inmuiate in prealabil), se toarna in forma de tort si se lasa in cuptor cca. 45 min la foc moderat. Laptele se pune la fiert la foc mic si se adauga ciocolata romul si nucile, cand e gata se toarna peste tort si se intinde, deasupra se presoara nucile caramelizate.
Adina va doreste “Pofta Buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.