Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g biscuiti simpli (populari, cum li se mai spune)
250 ml lapte
400 g zahar tos
1 pachet cu unt
100 g cacao
100 g nuca
visine din visinata
esenta de rom
2 plicuri cu zahar vanilat
rahat (optional)
Mod de preparare: Pune pe foc laptele cu zaharul, untul, cacaua si lasa sa dea cateva clocote. Intre timp, rumeneste in tava de cuptor biscuitii si nuca, dar fara sa arzi ingredientele pentru salam de biscuiti. Zdrobeste-le apoi usor si pune-le intr-un castron incapator. Toarna deasupra sosul de cacao, pune zaharul vanilat, esenta de rom dupa gust, visinele bine scurse si, optional, rahatul taiat cubulete. Amesteca usor si pune compozitia de salam de biscuiti pe o hartie de copt pe care ai presarat nuca de cocos sau nuca zdrobita ori pesmet de biscuiti. Da-i salamului forma dorita, impacheteaza-l strans si da-l la rece pentru cel putin 8 ore. Feliaza-l si serveste-l celor dragi.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.