Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Mămăliguță:
1 cană lapte
1 cană smântână lichidă
¾ cană mălai
1 linguriță sare
Umplutura:
100g telemea sau brânză de oaie
100g afumătură (costiță șunculiță sau ce aveți la îndemână și vă place)
piper opțional, după gust
În plus:
2 ouă
unt și telemea rasă
Mod de preparare: Se face o mamaliguța mai moale, care se lasa la fiert aproximativ un sfert de ora. Se unge o forma cu unt, se pune un start de mamaliguța, apoi telemeaua sfaramata, afumatura taiata bucațele și ceva piper macinat, se acopera cu restul de mamaliga. In stratul de deasupra se fac cu lingura sau cu un polonic mai mic 2 „cuiburi” in care se sparg ouale, deasupra se rade telemea și se pun și cateva bucați de unt, sa se rumeneasca frumos. Se da vasul la cuptorul preincalzit pana se fac ouale și totul e rumen și auriu. Se servește fierbinte.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.