Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 fire de praz cu tija cat mai lunga (taiate in bucati mici)
1 ceapa (taiata solzisori)
200 g masline negre (pe care le intepam cu o scobitoare)
250 g suc de rosii
3 foi de dafin
1 lingurita de zahar
Sare si piuper
Patrunjel
Mod de Preparare: Se curata, se spala si se taie prazul. Se calesc ceapa si prazul in 4-5 linguri de ulei, la foc mic, pana se inmoaie, intr-un vas termorezistent pentru cuptor. Se toarna sosul de tomate si, eventual, se mai adauga putina apa ca mancarea sa iasa mai zemoasa. Se adauga maslinele, se acopera vasul cu un capac si se mai lasa la fiert 10 minute. Adaugam dupa gust sarea, piperul, foaia de dafin, zaharul si se mai lasa 5 minute la fiert. Se ia vasul de pe foc si se introduce la cuptor incins pentru 10 minute. Se scot foile de dafin, presaram patrunjel si se serveste mancarea de praz fierbinte, cu paine taraneasca alaturi.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.