Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru blat biscuit:
5 oua
150 g zahar
80 g faina
90 g amidon
3 linguri cacao
1/4 lingurita praf de copt
Pentru crema
3 banane foarte coapte
7 linguri mascarpone
3 banane usor coapte
1/2 cana nuca tocata
Mod de preparare: Pentru blat procedati astfel: spumati ouale cu zaharul pana ce compozitia prinde volum si capata o culoare pastelata galbuie. Amestecati faina cu cacao si praf de copt si cerneti-le usor in spuma de oua. Adaugati amidonul si amestecati de jos in sus cu o spatula. Turnati aluatul intr-o tava intinsa (cea de la cuptor). Neaparat sa puneti hartie pentru copt in tava. Avand cuptorul deja incins la 200 grade C, puneti blatul la copt pentru 10-12 minute. Lasati-l sa se raceasca si abia apoi desprindeti hartia. Intre timp, preparati crema. Luati bananele foarte coapte si le pasati bine cu o furculita sau cu paleta pentru piure. Adaugati mascarpone si mixati la viteza mare, pana ce se omogenizeaza.
Urmeaza asamblarea prajiturii: desprindeti hartia de pe blat si taiati in dreptunghiuri egale. Fiecare prajitura are 4 straturi de blat dar puteti pune si 3 daca vi se pare prea inalta. Primele 3 blaturi le umpleti cu crema iar deasupra bananele taiate cubulete. Le suprapuneti si asezati si ultimul blat peste care puneti doar crema. Presarati nuci deasupra si decorati cu menta proaspata. Prajitura este delicioasa daca o lasati o noapte la rece. O prajitura la inaltime, si la propriu si la figurat.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.