Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru 3 foi :
200 gr zahar tos
250 ml bors
250 ml ulei
praf de copt
un praf de sare
faina cat cuprinde (aprox 1 kg)
Pentru umplutura:
800 gr gem de prune (orice al gem facut in casa)
300 gr nuca macinata
Pentru ornat:
200 gr ciocolata amaruie, fara lapte
3 linguri de ulei
Mod de Preparare: Ingredientele pentru aluat se amesteca, formand un aluat ce se va imparti in trei parti egale si se intind foi ce se vor coace pe fundul tavii de cuptor. Foile se coc in cuptor, la foc potrivit in aprox. 10-15 min. Gemul si nuca se amesteca, se imparte in doua parti egale si se pune intre foi. Ciocolata se topeste la main-marie, sau in cuptorul cu microunde, se va incorpora uleiul, pentru ca ciocolata sa fie mai lucioasa si sa se poata taia mai usor. Dam prajitura la rece, pana a doua zi pentru a se putea portiona. Nu se poate taia imediat pentru ca foile sunt destul de crocante, asa ca trebuie sa aveti rabdare, dar a doua zi prajitura se va fragezi si se va taia frumos.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.