Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
420 g faina
15 g bicarbonat
1 g sare
250 g ulei de floarea soarelui
400 g zahar
4 oua
320 g morcov ras
2 conserve de ananas
5 g scortisoara
Topping
500 g branza dulce
sucul si coaja de la 2 lamai
80 ml lapte condensat
100 g alune faramitate
Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Cerneti faina, bicarbonatul si sarea impreuna. Combinati uleiul cu zaharul si ouale. Adaugati amestecul de ulei cu ingredientele uscate si amestecati bine. Combinati morcovul, ananasul pulpa si scortisoara intr-un castron. Pulverizati o tava pentru tort cu spray antiaderent. Puneti aluatul in tava si coaceti timp de 35-40 de minute. Scoateti si lasati la racit. Amestecati ingredientele pentru topping pana devin o crema omogena. Raciti timp de 20 de minute. Turnati-l peste blatul de tort rece. Decorati cu alunele faramitate.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.