Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Masca de faţă cu zaţ de cafea este una dintre cele mai uşor de realizat măşti de faţă. Dermatologii spun că zaţul de cafea are unele dintre cele mai puternice efecte, atunci când vorbim de curăţarea tenului, dar şi de exfoliere.
Pentru realizarea unei asemenea masti de fata nu aveti nevoie decat de un pliculet de argila si, evident, de zat de cafea. Totul se amesteca cu apa calduta pana cand se obtine o pasta omogena, dupa care se aplica pe fata si se lasa cel putin 15 minute si cel mult 25 de minute.
Daca tenul tau este uscat, zatul de cafea il va curata, iti va inchide porii si va elimina celulele moarte! Pielea va capata un aspect lucios si fresh, scrie lyla.ro. Zatul de cafea curata tenul de impuritati, mai ales in perioada asta, dupa ce iarna si-a spus cuvantul in dieta si sanatatea noastra.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.