Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
În ce situații sunt cu adevărat periculoase înțepăturile, explică specialiștii în boli infecțioase. Bolile tropicale au început să se răspândească în Europa, principalele motive fiind globalizarea și schimbările climatice.
Vara fără înțepături de insecte e o contradicție în termeni. Cele mai frecvente sunt cele de țânțari, căpușe, albine sau viespi, însă puține dintre acestea sunt cu adevărat periculoase.
Sunt varii specii de țânțari la noi care aparțin genului Culex, care pot transmite în cel mai rău caz virusul West Nile, explică medicul primar boli infecțioase Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. Semnele bolii aduse de țânțari: dureri de cap și febră. Integral pe doctorulzilei.ro.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.