Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Un proverb spune ca "Un mar pe zi tine medicul la distanta", dar oare merele mai au aceleasi proprietati atunci cand sunt tratate cu diferite substante? Iata ce trebuie sa urmaresti atunci cand mergi la piata sa cumperi fructul tau preferat. Daca nu regasesti aceste trasaturi la fructele pe care urmeaza sa le iei acasa, mai gandeste-te o data daca e bine sau nu sa dai banul.
Merele Golden Delicious
Fructele sunt mari, cu asperitati, de culoare galbena cu puncte de rugina mari si rare. Pulpa lor este galbuie, crocanta cand musti in ea, suculenta si are un gust pronuntat dulce. Marul golden este slab acidulat si are o aroma placuta.
Merele Idared
Sunt putin mai mari decat cele golden. Acestea au o culoare rosu- zmeurie, cu dungi late de un rosu mai intens. Idaredul are pulpa cea mai suculenta, acidulata, cu o aroma intensa. Se aseamana cu soiul Jonathan si are rezistenta la transport si pastrare. Citeşte mai mult pe feminis.ro
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.