Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Cartofii prăjiţi nu sunt dăunători, aceasta este concluzia unei noi cercetări. Pentru prăjire este nevoie însă de ulei de măsline extravirgin.
Oamenii de ştiinţă susţin că legumele prăjite, în special faimoşii cartofi, consideraţi, până nu de mult, dăunători pentru sănătate, nu creează probleme, confom ziarulring.ro.
În urma unui studiu realizat în Spania, pe 400 de voluntari, s-a dovedit că riscul de afecţiuni cardiace sau moartea prematură nu s-a confirmat în rândul persoanelor care consumau alimente prăjite, în special cartofi.
Un alt studiu, de data aceasta realizat în rândul femeilor obeze, a descoperit chiar un efect benefic al mâncărurilor prăjite asupra nivelului de insulină. Voluntarii la studiu au utilizat, pentru prăjire, în special ulei de măsline extravirgin.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.