Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Iaurtul si produsele lactate sunt in topul alimentelor sanatoase. Consumate cu moderatie acestea pot ajuta la prevenirea esecului dietelor, avand in vedere ca procesul de slabire are tendinta sa stimuleze apetitul.
Iaurtul singur poate reprezenta un mic dejun excelent, indiferent de varianta aleasa. Chiar si o combinatie de branza cu smantana iti poate asigura necesarul de proteine si de calciu pentru provocarile pe care le vei intampina de-a lungul zilei.
Un studiu efectuat de oamenii de stiinta din Canada arata ca persoanele care consuma mai mult calciu au un procent mai scazut de grasime pe abdoment decat cele care consuma mai putin.
De asemenea, iaurtul ajuta si mentinerea masei musculare prin furnizarea de proteine complete si aminoacizi esentiali. Iaurtul contine bacterii probiotice, care ajuta la mentinerea echilibrului microflorei intestinale, ajutand astfel la nemultiplicarea bacteriilor patogene. Citeste continuarea pe Lyla.ro
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.