Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
E.Coli este o bacterie care se află în tubul nostru digestiv, însă care are câteva tulpini patogene ce pot provoca mai multe afecțiuni.
E. Coli enterohemoragic este un tip de bacterie periculos care poate îmbolnăvi grav persoanele cu sistem imunitar slăbit, provocând insuficiență renală.
Alimentele și locurile care ne pot infecta cu E.Coli sunt:
· Carnea
· Mezelurile
· Laptele nepasteurizat
· Apa potabilă contaminată
· Fructele crude caare au venit în contact cu fecale animale
· Piscinele contaminate
Simptomele apar la 2-5 zile după infectarea cu E.Coli și includ greață, diaree cu sânge, febră și dureri abdominale puternice. Acestea durează, de obicei, circa 8 zile.
Pentru a ne feri de această bacterie, trebuie să fierbem foarte bine carnea (pentru bebeluși chiar și câteva ore), laptele trebuie de asemenea fiert foarte bine și fructele trebuie spălate timp îndelungat, sau chiar lăsate în apă o perioadă de timp înainte de a fi consumate.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.