Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Transpiratia excesiva sau hiperhidroza este o conditie medicala ce afecteaza o mare parte din populatie. Cei mai vizati sunt tinerii si adolescentii care trec prin schimbari hormonale bruste, insa asta nu inseamna ca alte categorii de varsta nu sunt vizate.
Femeile aflate la varsta menopauzei se numara si ele printre principalele victime ale hiperhidrozei, din cauza acelorasi modificari ale compusilor chimici din organism specifice acestei perioade.
Transpiratia excesiva poate afecta insa pe oricine. Cauzele sale variaza de la schimbarile hormonale deja mentionate la stresul cotidian si episoadele de anxietate de care sufera anumite persoane.
Cresterea in greutate poate fi si ea o cauza care determina aparitia hiperhidrozei, precum si mostenirea genetica a persoanelor care sufera din cauza acesteia.
Studiile arata ca 9% din populatie sufera din cauza transpiratiei excesive, dintre care 3% prezinta simptome la nivelul axilelor, pe cand ceilalti 6% transpira abundent in zona palmelor sau a talpilor.
Ce este transpiratia si cand poate fi considerata excesiva?
Transpiratia este un proces normal prin care organismul uman isi regleaza temperatura si prin care, totodata, elimina o parte din toxinele asimilate din alimente, bauturi sau chiar din atmosfera, prin inhalare.
Transpiratia este un semn al bunei functionari a corpului, insa in anumite situatii poate deveni o conditie medicala care ii face pe cei suferinzi sa simta o senzatie acuta de disconfort.
Hiperhidroza se manifesta cu precadere in zona axilelor, a palmelor si a talpilor, dar glandele sudoripare pot avea o actiune nesanatoasa si in zona inghinala, la incheieturile bratelor sau chiar si in spatele genunchilor.
Atunci cand aceste glande sudoripare prezinta o crestere neobisnuita a cantitatii de secretie pe care o elimina, persoanele care sufera din cauza hiperhidrozei pot experimenta senzatia de disconfort specifica umiditatii pielii, precum si alte semne deranjante.
La contactul cu bacteriile de pe piele, transpiratia, desi este aproape inodora in mod natural, poate capata un miros foarte neplacut.
In plus, petele vizibile de pe haine, respectiv deteriorarea acestora prin rarirea tesaturilor sau decolorarea din cauza deodorantelor si a odorizantelor folosite in exces constituie si ele factori importanti pentru care pacientii care sufera de hiperhidroza ar face orice sa o trateze.
Din pacate insa, antiperspirantele cosmetice din comert nu fac fata transpiratiei excesive, ci doar celei obisnuite. Aceasta poate fi insa controlata cu produsele Odaban, care si-au dovedit eficacitatea pe parcursul celor 45 de ani de cand sunt pe piata si de cand se imbunatatesc continuu.
Antiperspirantul Odaban poate fi folosit pentru protejarea intregului corp importiva transpiratiei excesive. Acesta se aplica pe pielea curata, iar efectul sau dureaza de regula o saptamana.
Odaban Spray este eficient inca de la prima utilizare, insa cei care l-au incercat deja sustin ca dupa 3 aplicari transpiratia este redusa in proportie de 90%.
Substantele sale active inhiba actiunea glandelor sudoripare, in timp ce alte ingrediente, cum este siliconul, protejeaza pielea si o hidrateaza, astfel incat aceasta sa nu devina uscata si terna din cauza utilizarii.
Spre deosebire de alte antiperspirante, Odaban este imbuteliat intr-un recipient care se inchide etans si nu permite patrunderea aerului sau a bacteriilor ori evaporarea substantelor active pe care le contine produsul.
Este un deodorant incolor si inodor, care nu pateaza pielea si hainele si care poate fi folosit in paralel cu orice produs cosmetic parfumat.
Pe langa acesta, gama Odaban pune la dispozitia clientilor care vor sa scape de hiperhidroza o lotiune de maini eficienta pentru remedierea transpiratiei palmare excesive, dar si o pudra pentru pantofi care impiedica raspandirea bacteriilor din incaltaminte si stopeaza transpiratia abundenta a talpilor.
Avantajul antiperspirantului Odaban este ca poate fi aplicat aproape pe orice zona a corpului, cu conditia ca pielea sa fie curata si perfect uscata inainte de aplicare.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.