Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Pâinea prăjită conţine un nivel crescut de acrilamide, nişte substanţe cancerigene care se dezvoltă când alimentele sunt gatite la temperaturi înalte.
Prof. Guy Poppy a precizat că nivelul de acrilamide este direct proporţional cu gradul de gătire, deci cu cât pâinea sau cartofii sunt mai crocanţi, cu atât nivelul de acrilamide pe care îl conţin este mai mare.
Guy Poppy a mai spus că pâinea prăjită cu cel mai mic nivel de acrilamide trebuie să aibă o culoare cât mai deschisă posibil.
Acrilamidele sunt nişte substanţe cancerigene care se formează din reacţia dintre aminoacizii, zaharurile şi apa din cartofi şi pâine, la temperaturi de peste 120C.
Nivelul de acrilamide prezent în pâinea cel mai puţin prăjită este de aproximativ 9 micrograme per kilogram, în timp ce pâinea cea mai mult prăjită (cea de culoare neagră) este de 167 micrograme per kilogram.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.