Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Jim Koch, de la Boston Beer, spune ca stie un secret care ii permite sa bea alcool toata noaptea fara sa se imbete. El recunoaste ca stie o reteta foarte eficienta: drojdie uscata (la pliculet) combinata cu iaurt, pentru a fi mai usor de consumat.
Cate o lingurita din acest amestec luata inainte de fiecare halba de bere este suficienta pentru a combate efectul neplacut al alcoolului, potrivit descopera.ro. Drojdia uscata contine o enzima numita dehidrogenaza alcoolica (ADH), care descompune alcoolul in carbon, hidrogen si oxigen, asa cum el este metabolizat in mod natural in ficat.
Desigur, aceasta reteta nu permite un abuz de alcool constant, pentru ca fiecare organism reactioneaza diferit. Evident, exista si dezavantaje ale acestei solutii. Drojdia matabolizeaza alcoolul in acetaldehida, un bioproduct care este carcinogen. In plus, este substanta care provoaca mahmureala, iar drojdia ar putea accentua starea de mahmureala de a doua zi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.