Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Deși în sezon piața este plină de roșii țuguiate, iar mulți dintre cumpărători le preferă, este mai bine să evităm acest fel de tomate.
Potrivit specialiștilor „țuguiul” din vârful fructului este o malformație ce apare din cauză că producătorii utilizează excesiv, la culturile de roșii, două substanțe chimice: un stimulent de coacere denumit Ethrel, declarat interzis în România (care grăbește cu circa 2-3 săptămâni coacerea roșiilor), și un pesticid și, în același timp, stimulent hormonal codificat 2.4-D.
Conținutul mare al acestor substanțe acumulat în tomatele țuguiate crește riscul bolilor cardiovasculare, al cancerului de sân și testicular, al diabetului și perturbă echilibrul hormonal al organismului. Sursa: realitatea.net
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.