Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 legături de leurdă,
2 ouă fierte,
2 castraveciori,
2 ridichi,
100 g brânză telemea de vacă,
3 linguri cu iaurt,
o lingură ulei de măsline,
o linguriță muștar,
zeama de la 1/2 lămâie,
sare,
piper.
Mod de Preparare: Leurda se spală, se lasă la scurs și se taie în bucăți de 3-4 cm, după care se pune într-un castron. Ouăle se curăță de coajă, se taie în sferturi și se pun peste leurdă. Castraveciorii se curăță de coajă și se taie rondele, la ridichi se înlătură cotorul și se taie rondele. Brânza se taie bucățele mici. Adăugăm atât castraveciorii, ridichile și brânza în castron - repartizându-le uniform. Preparăm sosul din iaurt, ulei de măsline, muștar și zeama de la jumătate de lămâie. Condimentăm sosul cu sare și piper și amestecăm bine, apoi se toarnă peste salată. Se servește imediat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.