Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Cum adormi intr-un minut. Insomnia (din latinescul somnus, adică somnul) face parte din familia mai mare de tulburări de somn, care include narcolepsia și hipersomnia. Se caracterizează prin dificultate de a dormi suficient.
Daca dormi nici câteva ore pe noapte, acest lucru are un impact negativ asupra vieții: oboseală, stres și dispoziții proaste. Somnul este o acțiune foarte importantă pentru sănătatea noastră, totul este o pierdere de timp!
Trebuie să căutăm remedii care nu sunt numai pastilele.
Adormiți în mai puțin de un minut? Da, este posibil: secretul este să-ți antrenezi creierul și să-l înveți cum să faca. Profesorul Andrew Weil a pus la punct și a testat această metodă infailibilă pe sine. Acum este capabil să adoarmă în câteva zeci de secunde.
Metoda care trebuie folosită pentru a trece acest test este simplă și poate fi pusă în practică de toată lumea. Încercați să credeți asta. Iată cei 4 pași pentru a adormi rapid.
1) Cum se face
În primul rând, trebuie să vă așezați într-o poziție confortabilă. Nu trebuie să vă culcați. Puteți sta foarte bine in fund. O recomandare de care trebuie să tineti cont: țineți spatele drept. De asemenea, pe tot parcursul exercițiului, asigurați-vă că vârful limbii va atinge spatele incisivilor și rămâne în poziția respectivă. Apoi, începe să inhalezi prin nas. Numărați până la 4 inhalând, apoi până la 7 în timp ce vă țineți respirația. Expirati, fără grabă.
2) Inspirația
Acest exercițiu de inspirație, respirație restrânsă și exhalație trebuie repetat de mai multe ori. Calculând rapid, cele trei cicluri trebuie să se încheie în aproximativ un minut. În timp, aceste mecanisme vor deveni automate. Această tehnică ajută oamenii să-și gestioneze corpul în moduri diferite decât au făcut-o întotdeauna. Acest lucru va ajuta persoanele instabile să își recupereze pe deplin echilibrul fizic și psihologic. Pe scurt, trebuie să fie în armonie cu propriul său corp, care în multe cazuri este blocat de stresul vieții de zi cu zi.
3) Cum funcționează
Principiul funcțional prin care reglarea respirației promovează somnul trebuie înțeles. În practică, anxietatea și stresul provoacă multă adrenalină, hormonul care ne face agitati, pentru ca intra în fluxul sanguin. Aceasta provoacă o creștere a ritmului cardiovascular, precum și o respirație mai scurtă și gâfâitoare. Tehnica Dr. Weil asigură că sistemul respirator este capabil să identifice ritmul respirator potrivit.
4) Respirația și somnul
Cu alte cuvinte, este ca și cum respirația ar fi educată astfel încât să devină mai puțin rapidă. Astfel, corpul stochează o cantitate de oxigen în timpul inspirației și reținerii. La expirare, o cantitate majoră de dioxid de carbon este expulzată. Rezultatul este o eficiență semnificativ mai bună a organismului. Bătăile inimii încetinesc și corpul se relaxează complet. Această metodă garantează rezultate incredibile: toate cu ușurință extremă, pentru a găsi calm.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.