Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Firmele care produc mâncare au fost avertizate că produsele conţin substanţe chimice care ne-ar putea îmbolnăvi de cancer. Produsele variază de la chipsuri, cafea pâna la biscuiţii cu ghimbir.
Experţii susţin că până şi pâinea ar trebui prăjită doar puţin acasă, pentru că prezenţa substanţei chimice, cunoscută sub numele de a acrylamida, pe care o găsim în mâncărurile prăjite sau făcute la cuptor poate duce la apariţia cancerului, scrie Daily Mail.
Alimentele cu care ne hrănim întreaga familie, cum ar fi pâinea prăjită, pâinea din cereale şi cea integrală conţin acrylamida. Un studiu al "Food Standards Agency (FSA)" indică 13 produse care conţin un nivel ridicat de acrylamida. Cei de la "Food Standards Agency (FSA)" spun că o alimentaţie bogată în fructe şi legume poate preveni cancerul şi că produsele ar trebui eliminate din dieta noastră.
De asemenea, experţii susţin că organismul nostru este expus unor niveluri mici de acrylamida de deceni întregi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.