Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Agenția Județeană de Ocupare a Forțelor de Muncă Botoșani informează cu privire la 3 oferte referitoare la cursuri de formare profesionala/ucenicie in Germania pentru domeniul hotelier gastronomic (bucatar, specialist in domeniul hotelier si specialist in restaurant), destinate tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 - 35 de ani, care sunt interesati sa aplice pentru acestea.
Aceste cursuri sunt finantate din bugetul Ministerului Federal pentru Munca si Afaceri Sociale din Germania prin intermediul proiectului MobiProEU - The Job of my Life.
Persoanele care doresc sa aplice pot transmimte aplicatiile catre responsabilul din Germania, la adresa de e-mail: [email protected], dna Tanja Vodopic.
Informații suplimentare pot fi acordate de consilierul EURES - d-na Gabriela Drobota la sediul AJOFM Botosani sau la telefon 0231536791
Vezi oferta pentru bucătar, Click AICI!
Vezi oferta pentru specialist în domeniul hotelier, Click AICI!
Vezi oferta pentru specialist restaurant, Click AICI!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.