Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 400 ml frisca lichida cu 30% grasime 250 gr lapte condensat dulce Mod de Preparare: Bateti frisca cu un mixer electric pana cand devine ferma. Incorporati cu grija laptele condensat si puneti in ...
Ingrediente: 6 ouă, 200 g zahăr, 200 g făină, 100 ml ulei, 50 ml apă, două plicuri zahăr vanilat, caise, sare, un plic praf de copt. Mod de preparare: se separă gălbenuşurile de albuşuri. ...
Ingrediente: 1 lingura de usturoi tocat marunt 1 lingura ghimbir proaspat tocat marunt sau dat pe razatoare 3-4 linguri ulei 1 piept de pui fara os si fara piele, taiat in cubulete de 2 cm 1 cana varza tocata 1 ...
Ingrediente: Aluatul de furseuri: 100 gr unt moale 90 gr zahar brun 1 ou 180 gr faina 1 lingurita de cafea cu praf de copt 100 gr pepite de ciocolata Aluatul de negresa: 2 oua 100 gr zahar 90 gr faina 150 ...
Ingrediente: Aluatul: 375 ml apa 1 cub de supa de pui 230 gr de faina Umplutura: 300 gr piept de pui 1 ceapa 1/2 ardei rosu patrunjel sare piper 1 ou pesmet ulei Mod de Preparare: Puneti apa + ...
Ingrediente: 2 aluaturi foietaj 500 gr cartofi 1 ceapa 5 linguri de crema branza 6 felii de branza raclette (minim) 6 felii de salam (minim) 1 galbenus piper Mod de Preparare: Decojiti si taiati cartofi ...
Ingrediente: 300 g faina 7 oua 250 g +150-200 g zahar 18 linguri iaurt 18 linguri unt topit (ulei) 900 g ricotta 1 lingurita de bicarbonat coaja de lamaie 900 g ricotta cu coaja de 1/2 lamaie 7 albusuri 150-200 ...
Ingrediente: 5 oua mari la temperatura camerei 10 linguri mai de zahar fin 5 linguri faina alba de grau 500 fructe decongelate, sau proastepe daca se poate Mod de Preparare: Se bat albusurile spuma cu 5 linguri ...
Ingrediente: 1 pachet foi plăcintă, 1 linguriță esență vanilie, 8 ouă, 250 g zahăr, 900 g iaurt, 100 g stafide, 200 ml ulei, unt pentru uns tava, zahăr pudră. Mod de Preparare: Foile de plăcintă ...
Ingrediente: 1 aluat de tarta Pentru crema de patiserie: 500 ml lapte 4 galbenusuri 125 gr zahar 40 gr amidon de porumb 1 baton de vanilie 500 gr capsune 100 gr jeleu de capsune Mod de Preparare: Asezati ...
Ingrediente: 2 vinete 500 gr carne de miel tocata 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 buchet garni ulei de masline Pentru sosul de tomate: 5 rosii 1 lingura de concentrat de rosii sare piper scortisoara Pentru ...
Ingrediente: 8 felii de ceafa fara os 3 linguri sos iute 3 linguri pasta de tomate cimbru, rozmarin, salvie Mod de Preparare: Super simplu si rapid. Se amesteca sosul iute cu pasta de tomate si se adauga ...
Ingrediente: 300 gr de piept de pui 3 linguri de ulei de masline 1 lingurita chimen 1 lingurita de paprika 1 catel de usturoi 1 buchet de coriandru 1 ardei roșu sau verde sare piper Mod de Preparare: ...
Ingrediente: cartofi noi sunca afumata rozmarin ulei de masline sare Mod de Preparare: Se fierb cartofii si se taie felii. Se aseaza in tava si se presara deasupra sunca afumata taiata bucatele. Se stopesc ...
Ingrediente: 200 g paste 1 ardei rosu 200 g salam victoria 1/2 conserva porumb 1/2 legatura marar 6 oua maioneza Mod de Preparare: Se fierb pastele si se lasa la scurs. Se amesteca apoi intr-un bol cu ...
Ingrediente: 4 oua 90 gr zahar pudra 50 gr ciocolata neagra 50 ml smantana lichida 50 gr unt 10 gr cacao pudra 90 gr migdale pudra 10 gr de faina 5 gr praf de copt 2 pere Mod de Preparare: Topiti ciocolata ...
Ingrediente: 2 lingurite cu unt 1 ceapa 150 gr de carne pui (1 piept) 1 catel de usturoi Sare Piper 100 gr ciuperci 100 ml smanatana Mod de Preparare: Taiati ceapa, puiul si ciupercile in bucati. Topiti ...
Ingrediente: 500 gr aripi curcan; 1 morcov, 1 ardei, 1 cartof; 1 pastarnac o bucatica de telina; ceapa, usturoi; 150 ml smantana grasa, 2 galbenusuri de ou; 250 ml zeama de varza, leustean Mod de ...
Ingrediente: 1 pahar de 125 g iaurt 1 1/2 pahare zahar 3 pahare faina 1 pahar ulei 1 praf de copt 3 oua sare coaja rasa si zeama de la o lamaie 2 lingurite mac Mod de Preparare: Se mixeaza ouale cu zaharul, ...
Ingrediente: Blat 1: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de faina Blat 2: 4 albusuri 200 g zahar 100 g nuca prajita si tocata marunt 1/2 praf de copt 3 linguri de faina Crema: 300 ml lapte 6 linguri ...
Ingrediente: 300 g faina 1 praf de copt 3 oua 5 linguri ulei 20 linguri de lapte 150 gr zahar 1 zahar vanilat 150 gr mac macinat 1 lamaie 2 linguri de gem Mod de Preparare: Se mixeaza ouale cu zaharul ...
Ingrediente: 3 linguri făină 2 dovlecei mici 1 ou mărar 2 căţei usturoi piper sare ulei pentru prăjit Mod de preparare: Dovleceii i-am curăţat de coajă, i-am ras prin răzătoarea cu ochiuri ...
Ingrediente: 300 g piept de pui 8 felii de bacon 200 g de cârnăciori 1 dovlecel mai mare 1 păhărel de vin alb 2 căței de usturoi 2 crenguțe de cimbru 3 frunze de salvie 5 linguri de ulei de ...
Pentru o socată ca pe vremuri, avem nevoie de: 12-14 flori de soc mari cât palma parfumate 4 lămâi, 10 litri de apă, 1 kg de zahăr, 10 boabe de orez (pentru fermentație) sau 5 grame de drojdie ...
Ingrediente: 800 g pulpă dezosată de curcan; 5 cartofi roșii (460 g); 1/2 ardei kapia (100 g); 100 g ciuperci; 100 g dovlecel; 2 linguri ulei de măsline; 3 caței de usturoi; rozmarin; sare; piper; boia ...
Ingrediente: 6 oua 100 g. unt 4 linguri faina 300 g. parizer 300 g. cascaval sare, piper Mod de Preparare: Se separa ouale; albusurile se bat spuma, galbenusurile se freaca cu unt. Se amesteca faina cu ...
Ingrediente: 1 aluat sablée 5 oua 120 gr zahar 15 gr amidon de porumb 2 portocale (bio - ca le folosim si coaja) 20 gr unt moale Mod de Preparare: Desfaceti aluattul si puneti-l intr-o forma de copt. ...
Ingrediente: 250 gr biscuiti simpli 80 gr nuca tocata mare 200 gr caise confiate 100 gr stafide 250 gr zahar 100 gr unt 120 ml lapte 2 linguri cacao esenta de vanilie/rom nuca de cocos (pentru ornat) Mod ...
Ingrediente: costita afumata sau ciolan afumat 1 ceapa (poate fi verde) 1 morcov mai mare 1 kg cartofi noi sare, piper tarhon in otet si proaspat smantana Mod de Preparare: Se fierbe carnea separat. Se ...
Ingrediente: 1 kg cartofi 1 legatura ceapa 2 catei usturoi 5 buc rosii uscate in ulei 50 ml ulei de masline sare, piper Mod de Preparare: Spalati bine de tot cartofii si puneti-i sa fiarba in apa cu sare. ...
Ingrediente: 1 piept de pui 350 g ciuperci 2 ardei grasi 1 ceapa Putin vin alb Ulei de masline Condimente Mod de Preparare: Ceapa se pune la calit in ulei de masline, adaugam si pieptul taiat bucatele ...
Ingrediente: 5 cartofi mari; 1 morcov; 1 albitura; 1 ciuperca mare; 1 ceapa; 1 telina mica; 250 g bacon; o ceapa verde; sare; piper. Mod de Preparare: Intr-o oala se pun la fiert legumele curatate de ...
Ingrediente: un pachet de foi de placinta 500 g branza de vaci dulce 4 oua zahar esenta de vanilie un zahar vanilat lapte batut pentru uns stafide Mod de Preparare: Branza se scurge foarte bine de apa. ...
Ingrediente: 500g ficatei de pui; 5 legaturi de ceapa verde; 4 legaturi de usturoi verde; un pahar cu vin alb; 300 ml suc de rosii; 3 linguri de pasta de tomate; marar; sare; piper. Mod de Preparare: ...
Ingrediente: piept de pui 3,4 ardei grasi 3,4 cepe verzi o bucata de ananas sau un compot de ananas o bucata de ghimbir condimente dupa gust 50 g de faina de grau putin ulei, sare Mod de Preparare: Se ...
Ingrediente: 12 cartofi medii 150 gr mascarpone 150 gr sunca afumata 2 cozi de ceapa verde 1 lingura unt piper alb Mod de Preparare: Spalam cartofii fara sa-i curatam de coaja si ii punem la fiert in apa ...
Ingrediente: un dovlecel o jumatate de piept de pui 2 linguri de smantana 2 linguri cascaval ras 1 lingura de pesmet sare si piper cimbru o ceapa mijlocie 2 rosii 2 linguri pasta de tomate Mod de Preparare: ...
Ingrediente: 4-5 dovlecei mijlocii sau 700 g. dovlecei 1 lingura faina 100 g. smantana 200 g. sunca presata 200 g. telemea de oaie 2 oua 1 legatura ceapa verde 1 legatura marar sare, piper 20 g. unt 1 ...
Ingrediente: 200 g. alune/migdale/nuci 150 g. ciocolata cu lapte/amaruie 200 g. unt 200 g. zahar 6 oua 20 ml. rom (visinata) 125 g. faina 1 lingurita praf de copt 200 g. ciocolata cu lapte pentru glazura Mod ...
Ingrediente: 500 g. foitaj congelat 4 oua 1 galbenus 100 g. crema de cascaval sau Almette, 2,3 cepe verzi frunze de patrunjel susan Mod de Preparare: Se fierb ouale si se racesc. Aluatul se dezgheata la ...
Ingrediente: Pentru aluat: 300 g. faina 1 pliculet praf de copt 300 g. zahar 1 pliculet zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 4 oua 200 g. unt 200 ml. cafea tare 200 g. nuci macinate 100 g. ciocolata ...
Ingrediente: 30 de piscoturi (Boudoir) 250 g. crema mascarpone (branza-crema de vaci) 250 ml. cafea espresso, rece 4 linguri rom sau lichior de whisky 200 g. frisca lichida 6 linguri zahar pudra 4 linguri ...
Ingrediente: 300g piept de pui/curcan, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 bulb de telina mica, 5 cartofi, 4 oua, 3-4 castraveti murati, 1/2 gogosar murat, 3 linguri de mazare, patrunjel verde, sare, piper. Mod ...
Ingrediente: 1 cana morcov ras 1 cana mar ras 200 g zahar 50 ml ulei de floarea soarelui ½ ceasca suc de portocala 100 ml apa minerala 300 g faina 1 plic praf de copt 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 ...