Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 9 sau 12 foi de placinta de tip foietaj, 500 g nuci macinate, 5 linguri de zahar, o mana de stafide, coaja de lamaie si de portocala, un sirop din 2 linguri de miere si 2 linguri de apa, zahar ...
Ingrediente: 3 linguri făină 2 dovlecei mici 1 ou mărar 2 căţei usturoi piper sare ulei pentru prăjit Mod de preparare: Dovleceii i-am curăţat de coajă, i-am ras prin răzătoarea cu ochiuri ...
Ingrediente: aprox. 1 kg carne de vita sau de porc, 500 g sos de rosii pentru friptura, o cutie de ciuperci sau piure de cartofi, patrunjel verde pentru decor, sare, piper, condimente, un pahar de vin, ulei. Mod ...
Ingrediente: 500 g piept de pui dezosat 50 g unt 200 ml smantana lichida pentru gatit 75 ml vin alb sec 12 g faina 1 galbenus patrunjel verde marar verde sare Mod de Preparare: Se taie pieptul in felii ...
Ingrediente: 4 felii de cascaval (de 1 cm grosime) 2 oua Sare Faina Pesmet ulei pentru prajit Mod de Preparare: Cele 2 oua le batem cu un praf de sare. Tavalim felia de cascaval prin faina, oua, pesmet ...
Ingrediente: 500 g farfalle, 210 g ciuperci feliate din conserva, 400 g rosii decojite, 165 g cascaval, 1 cub maggie gaina, sare. Mod de Preparare: Se fierb pastele in apa cu sare si putin ulei. Cand sunt ...
Ingrediente: Pentru aluatul de tarta (crusta): 500 gr faina 60 gr unt foarte rece 1 ou 1 lingura de otet Un praf de sare Apa rece (aprox. 50 ml cat sa lege ingredientele) Pentru umplutura: 100 gr kaiser ...
Ingrediente: 500 gr de ficat propaspat de pui 1 ceapa taiata marunt 2-3 catei de usturoi tocati feliute 1 ceasca de apa sau mai bun ar fi vin alb sare piper cimbru sau busuioc uscat 1 lingurita boia de ardei ...
Ingrediente: 7 cartofi mari rosii (7-8) 1/2 kg carne tocata amestec (puteti folosi carne tocata - de pui, porc, vita) 200 ml sos de rosii 1 ceapa rosie 2 catei de usturoi (2-3) 2 frunze de dafin Sare Piper Busuioc Boia ...
Ingrediente: 2 verze proaspete 600 gr carne porc (taiata cubulete) 150 gr adrei gras (taiat marunt) 2 cepe (taiate si ele marunt) Suc acrisor de rosii (bulion) 3 linguri de ulei (3/4) Pentru condimente: Sare Piper Boia Cimbru Busuioc Foi ...
Ingrediente: 200 g unt gras la temperatura camerei; 60 g zahăr pudră; 1 plic zahăr vanilat; 1 linguriță esență sau extract de vanilie; 260 g făină; 1/2 linguriță sare; Mod de Preparare: Se bate ...
Ingrediente: 1 Kg de file de porc (merge si spata, pulpa, cotlet sau muschiulet) 300 ml de bere 3 cepe (curatate si spalate) 2 ardei grasi colorati (curatati si spalati) 2 rosii decojite 4 castraveciori murati 5 ...
Ingrediente: 2 verze potrivite 1 ceapa mare 300 gr kaizer afumat 300 ml bors de putina 2 linguri bulion cimbru sare, piper marar Mod de preparare: Tocam ceapa marunt si o calim in ulei doar pana incepe ...
Ingrediente: Blat: 1 conopidă mare; 3 ouă; 3 linguri mozzarella rasă; sare; Toppinguri Aici alegeți după bunul plac, eu vă voi spune ce am ales eu astăzi; 150 g mozzarella; 200 g pastă de tomate ...
Ingrediente: 3 morcovi 3 rădăcini de păstârnac (pătrunjel) 2 cartofi 1 jumătate de varză (mică) 2 cepe (sau 1 fie de praz frumos) Dovlecel Ardei gras (puțină conopidă daca aveti prin frigider) 3-4 ...
Ingrediente: 1 pui 50 gr unt, dar si ulei este foarte bun 3 catei de usturoi pisati bine (pasta) 1 lingura de ghimbir ras 1 lingurita miere sare, piper, boia, busuioc uscat, rozmarin, 2 foi de dafin Mod ...
Ingrediente: Pentru chiftelute 1 kg file de peste 2 linguri patrunjel tocat 2 linguri coriandru, verde, tocat 1 ardei rosu, copt 1 ardei iute 50 g franzela 1 lingura otet 1/2 lingurita chimen turcesc (pudra) ...
Ingrediente: 4 cartofi mari, 2 morcovi, 1 ceapă, 150 g mazăre, 100 g porumb, 2 ouă fierte tari, o lingură oțet, sare, piper, maioneză dintr-un ou, măsline pentru ornat Mod de Preparare: Se fierb ...
Ingrediente: 1 kg varză murată, 1 kg ciolan afumat fără os, 2 linguri boia dulce, 1 ceapă, 2 linguri ulei, 200 ml suc de roșii, 100 ml apă, 10 boabe piper negru, 1 legătură mărar. Mod de Preparare: ...
Ingrediente: 250 g braza de burduf 1/2 canita de faina sare/piper 1/4 lingurita bicarbonat 1 ou Mod de Preparare: Amestecati bine toate ingredientele si formati in palma bilute de aprox 3 cm diametrul fiecare. ...
Ingrediente: 6 oua 2 linguri de cacao 4 linguri de faina 6 linguri de zahar 1 lingura de ulei 1/2 praf de copt 1/2 lingurita otet 4 linguri de stafide (optional lasate 2 ore in apa cu esenta de lamaie) coaja ...
Ingrediente: 600 g piept de pui, 4 lingurite de mustar, 400 g broccoli, 1 ardei gras rosu/morcov, 50 g cascaval, 150 g bacon, 4 linguri de ulei, 1-2 crengute de cimbru, sare, piper. Mod de Preparare: ...
Ingrediente: 1 piept potrivit de curcan 1 ceapa Cativa catei de usturoi ½ kg ardei capia ½ kg rosii coapte 1 legatura patrunjel verde Pasta concentrata de tomate Mod de Preparare: Pieptul ...
Ingrediente: 1 ceapa 2 morcovi 1-2 pastarnac fidea 1,5l supa de pasare carne verdeata sare, delicat (daca vreti) Mod de Preparare: Pentru inceput pus carnea la fiert (impreuna cu sare si putin delicat) ...
Ingrediente pentru blat: 250 g făină un vârf de cuţit de zahăr şi unul de sare o jumătate de cub drojdie pakmaya 125 ml lapte 2,5 linguri de ulei de măsline; Ingrediente pentru compoziţie: 25 ...
Ingrediente: 12 ciuperci champignon proaspete, o pulpa de pui, o ceapa, 1/2 ardei verde gras, 1 morcov, o coada de appio, 1 ou, cascaval, sare, piper, Mod de Preparare: Pulpa de pui gata fiarta, fara ...
Ingrediente: Oase de vita Ceva afumatura, eu am pus coasta 1 ceapa zdravana 1 telina mica 1 albitura 1 ardei gras rosu 2 cartofi 1 legatura leustean Cateva rosii Mod de Preparare: Cartofii se taie cubulete, ...
Ingrediente: 1,2 l lapte integral 1 baton vanilie, crestat pe lungime, semințele răzuite 120 g orez cu bobul rotund 4 linguri zahăr dulceață de care vă place Mod de preparare: Într-un vas cu ...
Ingrediente: 250 g fasole boabe, 100 ml ulei, 1 catel de usturoi, 1 lingura zeama de lamaie, sare, 1/2 lingurita boia dulce, menta proaspata, felii de paine prajita, crema de branza Mod de Preparare: ...
Ingrediente: 150 g unt, topit 275 g buscuiti digestivi, pisati 1/4 lingurita de scortisoara 22 g gelatina praf 3 linguri de apa rece 2 oua, separate 120 g zahar brun 120 g ciocolata neagra, tocata 175 ml ...
Ingrediente: 12 ouă fierte, tari 4 felii bacon 100 g maioneză 2 linguri brânză Cheddar rasă 1 lingură muştar iute 1 lingură pastă wasabi un fir de ceapă verde, prntru ornat Mod de preparare: ...
Ingrediente 4 fileuri de somon 1/2 cană cu ulei de măsline 1/4 cană cu oțet balsamic 4 căței de usturoi, pisați 1 lingură cu coriandru proaspăt, tocat mărunt 1 lingură cu busuioc proaspăt, tocat ...
Ingrediente: 30 de pișcoturi de șampanie 4 cutii mascarpone (total 1000 grame) 400 grame frișcă lichidă 600 grame fructe de pădure 200 grame căpșuni sau zmeură pentru ornat 2 căni zahăr pudră Mod ...
Feliile de cozonac rămase de la Crăciun nu trebuie aruncate, chiar dacă nu mai sunt la fel de fragede şi pufoase. Din ele se poate prepara un tor delicios. Pentru această reţetă ai nevoie de următoarele ...
Ingrediente: 1 ceapa, 2 morcovi, 4 felii bacon afumat, 100 g fasole alba - boabe mari, 3 linguri smântâna, sare, piper, patrunjel, coriandru Mod de Preparare: Se taie ceapa pestiori, morcovul ...
Ingrediente: 500 g file de merluciu, un catel de usturoi, o rosie, patrunjel, un cub de margarina sau unt, smanatana o cescuta, ulei de masline, o jumatate de ceapa, sare si piper dupa gust. Mod de Preparare: ...
Ingrediente: 200 g branza telemea 1 lingura maioneza 1 lingura smantana marar verde mac paprika. Mod de Preparare: Amestecam bine telemeaua cu maioneza si smantana. Putem baga blenderul ca sa omogenizam ...
Ingrediente: 100 ml cana lapte sau apa 125 g unt 2 linguri de zahar 2 linguri de cacao 2 linguri de nuca macinata Biscuiti populari macinati sau pesmet Miez de nuca, migdale sau visine fara samburi pentru ...
Cozonac fără frământare. Rețeta de cozonac fără frământare poate reprezenta soluția salvatoare pentru gospodinele care nu vor sau nu știu să frământe, ori pur și simplu din lipsă de ...
Ingrediente: Pentru piure: 500 g cartofi 1 ou 2 linguri cascaval ras 50 g lapte 30 g unt 2-3 linguri faina patrunjel verde sare, vegeta Pentru umplutura: 250 g ciuperci 1 ardei iute 3 catei de usturoi 1 ...
Ingrediente: 2 dovlecei 2 oua 200-300 g cascaval sau branza pesmet faina sare, piper Mod de Preparare: Dovleceii curatati de coaja se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa la rece o ora. Ouale se ...
Forma de nuci o găsiţi fie în bucătăria bunicii, fie prin pieţe sau o puteţi chiar comandă online de pe anumite site-uri. Ingrediente pentru aluat: 200g de unt (preferabil cu 80% grăsime) 650g ...
Ingrediente: 10 ciuperci 100 g telemea 50 g unt 5 felii branza topita sau cascaval putin cimbru Mod de preparare: Ciupercile se curata, li se indeparteaza piciorusul si se spala, apoi se sterg bine cu un ...
Ingrediente: 500 g fasole verde 2 oua 3 linguri pesmet 2 linguri suc de rosii sare, vegeta, piper patrunjel, marar Mod de Preparare: Fasolea se fierbe 8-10 minute in apa cu sare. Se pune intr-o sita si ...
Ingrediente: 8 pulpe de pui (partea sperioară, cu os şi piele) ulei de măsline sau unt, pentru prăjit 3 căţei de usturoi, mărunţiţi 250 ml vin alb o mânuţă de ierburi aromatice proaspete, mărunţite ...