Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Cartofi gratinati la microunde

Ingrediente: 500g cartofi fierti, 100g cascaval, 50g unt, 1 vf cutit curry, patrunjel tocat Mod de preparare: Cartofii se taie cubulete, felii calzi, se amesteca cu untul taiat feliute, se orneaza cu patrunjel, ...

17.01.2011
Mancare de mazare cu carne de pasare

Ingrediente: 300-400 g carne, 1/2 kg mazare boabe, 1/4 suc de rosii, 50 ml untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina, frunze de patrunjel, telina si marar, 50 g ceapa, sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ...

15.01.2011
Gogosi

Ingrediente: 550 gr. faina, sare, 2 linguri zahar, coaja de lamaie sau portocala, o lingura de unt, maragrina sau grasime, drojdie cit o nuca (2 lingurite), 3 galbenusuri,1/2 litru lapte,zahar vanilat 2 linguri. ...

13.01.2011
Carnati cu varza calita

Ingrediente:1 kg varza murata, 4 carnati, 6 linguri ulei, 1 ceapa, 1 lingura bulion, sare, piper sau boia. Mod de preparare: In functie de cat e de sarata varza, o pui la desarat de seara sau doar cu cateva ...

12.01.2011
Salată de cartofi cu ficăţei de pasăre

Ingrediente: 4 cartofi fierţi, 200 g ficăţei de pasăre, 1 ceapă mică, sare, ulei. Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă, se curăţă şi se toacă mărunt cu un cuţit, împreună cu ...

11.01.2011
Budinca de carne

Ingrediente: 500 g carne de vitel vita sau porc, 3-4 oua, 100 g franzela, 100 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper.   Mod de preparare: In 50 g unt se inabusa carnea trecuta prin masina de ...

09.01.2011
Omletă cu șuncă, ciuperci și ardei

Un mic dejun consistent, gustos şi simplu de realizat, ideal pentru dimineaţa unei zile lungi.  Versatilă în ingrediente şi servire, omleta se poate transforma într-o gustare “la pachet” ...

07.01.2011
Salată cu peşte afumat

Ingrediente: o bucată de peste afumat, cinci cartofi, 100 g măsline negre fără sâmburi, trei linguriţe de muştar, 150 g maioneză, o ceapă roşie, sare şi piper după gust. Mod de preparare: Batogul ...

06.01.2011
Paine de casa

Ingrediente: - 500 gr faina alba - 3 linguri de ulei - 1 lingura de sare - 1/2 lingura de zahar - 1 plic drojdie uscata - 250 ml apa Mod de preparare: Se pune drojdia intr-o cana cu 250 ml apa calduta si ...

05.01.2011
Tartă cu ciocolată

Ingrediente: 250 grame de ciocolata cu 70% cacao, 250 de grame de unt, 180 de grame de zahar, 150 de grame de faina, 5 oua, 1 lingura cu varf de cacao pudra, praf de copt. Mod de preparare: Topeste ciocolata, ...

04.01.2011
Cartofi la tava cu mustar Dijon

Ingrediente: 12 cartofi albi, mari, 12 lingurite mustar de Dijon, 12 catei de usturoi, rozmarin, un praf de sare, ulei de masline, piper verde. Mod de preparare: Cartofii se aleg cu coaja subtire pentru ca se ...

02.01.2011
Stelute cu scortisoara

Ingrediente: 450 g zahar pudra, 5 albusuri, 500 g nuci macinate, 2 lingurite scortisoara, 2 cl visinata, zahar, pudra pentru planseta. Mod de preparare: Intai se bate albusul cu zaharul ...

24.12.2010
Tochitura porc

Ingrediente: 500 - 600 g carne porc (fleica nu foarte grasa, muschiulet), 10-12 ciuperci champignon, 2 cepe potrivite, 3-4 catei usturoi, 2 linguri bulion, sare, piper, busuioc,3 linguri ulei, condimente carne porc, ...

20.12.2010
Fursecuri de Craciun

Ingrediente: 300 g faina, 150 g unt moale, 100 g zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 pachetel zahar vanilat, 1 ou, jeleu de coacaze pentru umplut, zahar pudra-pentru pudrat. Mod de preparare: Se framanta toate ...

11.12.2010
Salata de mere si kiwi

Ingrediente: 2 kiwi, 1 mar rosu, 2 portocale, inghetata. Mod de preparare: Marul si kiwi se taie in cubulete potrivite. Din portocale se stoarce si sucul se toarna peste mere si kiwi. Se serveste in cupe cu 1 ...

04.12.2010
Clatite cu rom

Ingrediente: O ceasca de faina, 3 oua, un pahar cu lapte, un praf de sare, doua lingurite de zahar, doua lingurite de unt, doua lingurite de rom, o lingurita de apa de flori, o lingura de unt topit pentru uns tigaia, ...

14.11.2010
Ciorba radauteana

Ingrediente: 4-5 piepti de pui (cu tot cu os si piele, sa ramana cca 450-500 g carne), 1 pastrarnac mediu, 3 morcovi mari (sau 4 mai mici), telina (cam cat o piersica medie), 2-3 ardei grasi medii (daca se poate, ...

10.10.2010
Prajitura cu fanta

Ingrediente Blatul: 6 oua, 4linguri faina, 1 praf de copt, 6 linguri zahar, 100gr ulei, 2 linguri cacao. Crema: 200gr zahar praf, 200gr unt, branza de vaci dulce  Glazura: 2 budinci de vanilie, 700gr suc fanta ...

22.09.2010
Bruschete pariziene

Ingrediente: un pachet aluat foietaj, 8 roşii cherry, 200 g caşcaval, un ardei gras roşu, un căţel de usturoi, oregano, busuioc, două linguri ulei de măsline, sare, piper. Preparare:  Într-un ...

14.09.2010
Prajitura rapida cu mere si zahar ars (de post)

Ingrediente: 1,2 kg mere, 150 g zahar pentru caramelizat, 150 g margarina, 1 cana gris, 1 cana faina, 1 cana zahar, 1 plic praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingurita scortisoara, 6 linguri de zahar pentru ...

07.08.2010
Fasole cu sos de ardei copti - este o reteta de post, gustoasa si foarte usor de gatit

Ingrediente: 300 g fasole fiarta, 4 ardei copti, cojiti, o ceapa mai mare, ulei pentru calit, o lingura zarzavat, o lingura pasta de tomate ,sare, piper, cimbru Mod de preparare: Calim ceapa, adaugam ardeii ...

05.08.2010
Papanasi

Ingrediente: 500 gr branza de vaci proaspata, 100 gr zahar, 2 oua, 1 varf lingurita bicarbonate, 1 esenta vanilie, 200 gr faina, smantana, dulceata Mod de preparare: Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul, ...

01.08.2010
Ciocolata de casa

Ingrediente: 500 gr zahar 200 ml apa 150 gr unt 300 gr lapte praf 75 gr cacao 1 esenta vanilie 1 esenta rom alune de padure intregi sau miez de nuca Mod de preparare: Se amesteca bine laptele ...

21.07.2010
Banana Split

Ingrediente pentru 4 persoane: 4 banane nu foarte coapte, o jumatate kg de inghetata de vanilie (la cutie, din comert), 150 g ciocolata neagra, amara, o lingura de frisca groasa, o jumatate de lamaie. Mod ...

11.07.2010
Cambut in crusta de pesmet

Ingrediente: 3 linguri unt sau margarina, 2 medalioane de cambut groase de aproximativ 2,5 cm (de cate 350 g), sare, 2 linguri seminte de susan, 150 g paine proaspata maruntita, 1 lingura cimbru proaspat tocat ...

24.06.2010

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro