Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 4 linguri unt; 1 ceapa; 2 catei de usturoi; 200 ml supa de pui; 200 g smantana; 150 g telemea; 8 portii legume asortate (broccoli, morcovi, fasole verde etc.), fierte in aburi; sare; piper. Mod de ...
Ingrediente (4 portii): 4 cartofi mari, un piept de pui mare, 600-700 grame ciuperci, cascaval, patrunjel verde, ulei de masline Mod de preparare: Incepem prin a pune pieptul de pui si ciupercutele la fiert. ...
Ingrediente: 1 conopida mica, 200 g fasole verde, 3-4 morcovi, 2 gulii, 1 cana orez, 100 g unt sau margarina, 300 g smantana, sare, cateva fire de patrunjel. Mod de preparare: Cureti conopida, fasolea verde, ...
Ingrediente: 6 pere de marime mijlocie 250 g ciocolata cu lapte 100 g zahar 50 g unt 100 ml vin alb Mod de preparare: Spala perele, curata-le de coaja si cu un cutit ascutit indeparteaza cotorul cu seminte, ...
Pentru cartofii cremosi: 30 g unt 1 ceapa medie, curatata si taiata 1 catel de usturoi, curatat si taiat 500 g cartofi, curatati si taiati fin 284 ml smantana groasa sare si piper negru proaspat macinat Pentru ...
Ingrediente: 8 copanele de pui ( puteti folosi si piept de pui, o sa fie la fel de delicioasa reteta ), 1 cana de cereale sau pesmet, 2 linguri de faina, 2 oua, sare, piper, ulei pentru prajit. Mod de preparare: ...
Ingrediente: 4 banane, zeama de la o lamaie, sucul de la o portocala, 4 felii de portocala, decojite si taiate bucatele, 1 lingura zahar. Mod de preparare: Curata bananele de coaja si aranjeaza fiecare ...
Ingrediente: 623 grame smantana grasa (impartita in 283 si respectiv 340 grame), 250 ml lapte, 1 betisor de vanilie, 3 oua, 2 linguri zahar pudra, dupa gust. Mod de preparare: Se amesteca 340 grame smantana, ...
Preparatele din dovlecei, vinete sau fasole verde sunt recomandate inclusiv persoanelor cu diabet, boli de inimă sau celor care ţin dietă. Fripturile, peştele şi fructele de mare pot fi consumate alături ...
Ingrediente 30 g unt, la temperatura camerei 125 g faina 1 pliculet prag de copt un praf de sare un praf de scortisoara 60 g fulgi de ovaz 30 g zahar 150 g lapte 1 ou 3 banane mari Pentru servire: 100 ...
Ingrediente: 6 oua, 400 g zahar, 500 g faina, 200 g unt sau 250 g margarina, 1 praf de copt, 1 pahar cu lapte, coaja rasa de lamaie, esente, fructe 1kg. Mod de preparare: Tava de la aragaz se unge cu unt sau ...
Ingrediente: Piept de pui, felii de cascaval, felii de sunca (kaizer), 150 ml vin, 1 lingura margarina, 1 lingura faina, 200 ml supa(un cub concentrate de legume dizolvat), 100 ml smantana. Mod de preparare: ...
Ingrediente Pentru aluat aveţi nevoie de: 400 g faina 150 g unt 100 g zahar 1 ou 1 vârf de cutit de praf de copt Apa calduta cat cuprinde aluatul Pentru umplutura tartelor: Jumatate de litru de ...
Ingrediente: 6 fileuri din piept de pui, 6 felii cascaval, 6 felii sunca Praga, 4 rosii, 50 g cascaval pentru ras, sare, piper, boia. Mod de preparare: Fileurile de pui se bat bine intre doua folii de nailon ...
Ingrediente: faina 250g, unt 150g, zahar 75g, un albus, un plic si 1/2 de budinca de vanilie, lapte 0.55l, capsuni 300g, ananas 100g, sau orice fel de fructe doriti, jumatate de plic de gelatina. Mod de preparare: ...
Ingrediente: 600 gr ananas bucatele din conserva, 150 gr unt de masa, 150 gr lapte praf, 100 gr zahar brun, 3 oua, 100 gr zahar alb tos, 150 gr faina, 1 praf de copt, 2 linguri esenta vanilie, 1 praf de sare Mod ...
Ingrediente: 500 g kaizer afumat, 500 g ficatei de pui Mod de preparare: Se taie kaizerul in felii de 3-4 mm grosime. In functie de marimea acestuia, se taie ficatul în bucati. Bucatelele de ficat se infasoara ...
Ingrediente (pentru 4 portii):400 grame ficatei de pui, un piept de pui micut (aproximativ 250 grame), 300 grame ciuperci, 1 ceapa mare, 2 morcovi, un dovlecel, 2 rosii decojite, un cub de unt. Mod de preparare: ...
Ingrediente: 2 bucati de piept de pui, 500g mazare verde sau 1 punga cu mazare congelata, 2 linguri ulei, 1 ceapa, 1 legatura marar, 1 -2 rosii, sare, piper. Mod de preparare: Se taie pieptul de pui in cubulete. ...
Ingrediente: 4-5 dovlecei, 200 g branza dulce de vaci, 100 g branza telemea, 2 oua, 200 g smantana, 100 g unt, 2-3 legaturi de marar, sare Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja se scoate miezul si se ...
Ingrediente: 4 vinete, 4 ardei grasi, 2 cepe albe, 400 gr ciuperci proaspete sau din conserva, 4 rosii medii, 4 linguri de ulei, 4 felii de cascaval afumat, sare, piper. Mod de preparare: Se taie vinetele pe ...
Ingrediente: 5 oua, 100g miere, 160g gris, 100g zahar pudra, 50g faina, un praf de copt, 2 linguri cacao, 100g gem de afine sau zmeura, 100g cocos ras. Mod de preparare: Amestecati 4 galbenusuri cu un ou intreg, ...
Ingrediente: 4- 6 pulpe de pui , 1 ceapa, 2- 4 cartofi, 1 pahar cu vin alb, 1 ceasca de cafea cu paste mici rotunde , 100 g fasole verde, 3 linguri pasta de tomate, 4-6 catei de usturoi, 2 linguri ulei, 2 cani ...
Ingrediente: 1 varză, 1 ceapă, 200 gr tăieţei (de preferinta de casa), ulei de floarea soarelui, 1 lingură rasă de piper măcinat, sare după gust. Mod de preparare: Varza se rade fin, se freacă bine cu ...
Ingrediente: Aluat gata cumparat, stafide, mere, zahar, scortisoara. Preparare: Aluatul se intinde in tava si peste el se presara stafidele, merele taiate si pesmetul. Se coace cam 25 minute, mie imi place sa ...
Ingrediente: 500g faina, 120g unt, 40g drojdie, o lingura zahar, o lingurita rom, 1 virf lingurita sare, coaja de lamiie, 5 galbenusuri, 350g lapte. Mod de preparare: Frecati impreuna drojdia si zaharul, si adaugati ...
Ingrediente: 500 g muschi de porc (sau piept de pui dezosat) 2 linguri unt cca. 10 boabe piper smantana dulce grasa cca. 200 ml. Mod de preparare: Muschiul se taie felii de jumatate de cm grosime, care ...
Ingrediente pentru 4 portii: 8 cartofi mai mari; 150 g smantana; 150 g cascaval ras; o ceapa mare; sare; 2 linguri unt; 1 lingura de ulei; sare grunjuroasa pentru presarat deasupra. Mod de preparare: Ceapa ...
Ingrediente: 3 morcovi medii, 800 gr piept de pui, 2 ardei grasi, o ceapa mica, 100 gr masline verzi fara samburi, 125 gr orez cu bob lung, sare, piper, lamaie, ulei de masline. Mod de Preparare: Pieptul de pui ...
Ingrediente: 500 g muschi de porc (sau piept de pui dezosat), 2 linguri unt, cca. 10 boabe piper, smantana dulce grasa cca. 200 ml. Mod de preparare: Muschiul se taie felii de jumatate de cm grosime, care se prajesc ...
Ingrediente: 400-500 g de brânză dulce, trei ouă, un pachet de paste făinoase (melcişori sau chiar spaghete), esenţă de rom, stafide, cinci linguri de zahăr, un vârf de cuţit de sare, ...
Ingrediente: 1 piept de pui mai mare, 1 kg mazare proaspata sau congelata, 2 fire ceapa verde, 1 morcov, 2-3 lg ulei, sare, piper, boia de ardei iute/dulce, 200 ml smantana, 1 lg rasa de faina, frunze de patrunjel. Mod ...
Ingrediente: un dovlecel marisor, o vanata mai micuta, 3 cepe mici, un ou, vreo trei linguri de faina si verdeata. Mod de Preparare: Am ras pe razatoarea mare vanata si dovlecelul (cu seminte cu tot), ...
Ingrediente: 1 vanata mai mare, 3-4 rosii, 1 dovlecel, sare, piper, oregano uscat, ulei de masline Mod de Preparare: Am taiat vanata si dovlecelul felii rotunde de 1/2 cm si am sarat sa lase zeama, dupa o ora ...
Ingrediente: 6 oua, 6 linguri apa calda, 1 cana si jumatate zahar, 1 cana si trei sferturi faina, 1 pliculet zahar vanilat, un praf de sare,un cubulet de unt pentru uns tava sau hartie pentru copt, fructe ...
Ingrediente: 1 plic de budinca de vanilie, 10 piscoturi, ciocolata pentru razuit, 1 banana, anans din conserva, 500 ml lapte, linguri zahar. Mod de preparare: Se prepara plicul de budinca conform instructiunilor ...
In timpul verii, un cocteil aromat, cu alcool sau fara, poate tenta pe oricine. Insa, multe dintre cele din comert sau din baruri si restaurante nu numai ca sunt destul de scumpe, dar contin si ingrediente mai putin ...
Ingrediente: 4 banane mai mici tari, mai verzi - 250 g zahar - 4-5 linguri seminte de susan - 250 ml frisca lichida - 3 linguri suc de lamaie - 200 g branza proaspata de vaci - 2 pliculete zahar vanilat. Mod ...
Ca sa nu incalzesti bucataria si mai mult decat trebuie cu aragazul iti recomand sa-ti prepari ceaiul la soare. Pune 15 pliculete de ceai verde intr-un litru de apa, aduga cateva frunze de menta proaspata si ...
Ingrediente: pentru blat: 500 de grame de faina, 100 de grame de zahar, 150 de grame de unt, 100 de grame de smantana, un ou, un plic de praf de copt. pentru crema: 5 linguri de faina, 200 de grame ...
Ingrediente: 125 g unt, 125 g zahar, 1 pac. zahar vaniliat, 3 oua, 200 g faina, 50 g cacao, 1 praf copt, 50 ml lapte, 5 mere micute, sau 2-3 banane, suc de lamiie Mod preparare: Cuptorul se incinge la 175°C. ...
Ingrediente: fasole verde 500 gr, rosii 500 grame, ceapa 1 bucata, usturoi 6 catei, ulei 6 linguri, pesmet 30 grame, patrunjel, sare. Mod de preparare: Pastaile de fasole, curatate la ...
Ingrediente: Pentru 5 portii: 200 g cascaval, 50 g faina, 50 g margarina, 100 ml lapte, 1 ou, piper si sare dupa gust. Pentru prajit: 25 g faina, 1 ou, 100 ml ulei, 100 g pesmet, salata verde. Mod de preparare: Din ...
Ingrediente: 1 cana si jumatate faina alba de prajituri 1 cana si jumatate zahar pudra 4 linguri ulei de floarea soarelui 6 oua 1 lamaie intreaga, zeama si coaja 1 plic zahar vanilat 5 lingurite cacao ...