Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 500g cartofi fierti, 100g cascaval, 50g unt, 1 vf cutit curry, patrunjel tocat Mod de preparare: Cartofii se taie cubulete, felii calzi, se amesteca cu untul taiat feliute, se orneaza cu patrunjel, ...
Ingrediente: 300-400 g carne, 1/2 kg mazare boabe, 1/4 suc de rosii, 50 ml untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina, frunze de patrunjel, telina si marar, 50 g ceapa, sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ...
Ingrediente:1 kg varza murata, 4 carnati, 6 linguri ulei, 1 ceapa, 1 lingura bulion, sare, piper sau boia. Mod de preparare: In functie de cat e de sarata varza, o pui la desarat de seara sau doar cu cateva ...
Ingrediente: 4 cartofi fierţi, 200 g ficăţei de pasăre, 1 ceapă mică, sare, ulei. Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă, se curăţă şi se toacă mărunt cu un cuţit, împreună cu ...
Ingrediente: 500 g carne de vitel vita sau porc, 3-4 oua, 100 g franzela, 100 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper. Mod de preparare: In 50 g unt se inabusa carnea trecuta prin masina de ...
Un mic dejun consistent, gustos şi simplu de realizat, ideal pentru dimineaţa unei zile lungi. Versatilă în ingrediente şi servire, omleta se poate transforma într-o gustare “la pachet” ...
Ingrediente: o bucată de peste afumat, cinci cartofi, 100 g măsline negre fără sâmburi, trei linguriţe de muştar, 150 g maioneză, o ceapă roşie, sare şi piper după gust. Mod de preparare: Batogul ...
Ingrediente: - 500 gr faina alba - 3 linguri de ulei - 1 lingura de sare - 1/2 lingura de zahar - 1 plic drojdie uscata - 250 ml apa Mod de preparare: Se pune drojdia intr-o cana cu 250 ml apa calduta si ...
Ingrediente: 250 grame de ciocolata cu 70% cacao, 250 de grame de unt, 180 de grame de zahar, 150 de grame de faina, 5 oua, 1 lingura cu varf de cacao pudra, praf de copt. Mod de preparare: Topeste ciocolata, ...
Ingrediente: 12 cartofi albi, mari, 12 lingurite mustar de Dijon, 12 catei de usturoi, rozmarin, un praf de sare, ulei de masline, piper verde. Mod de preparare: Cartofii se aleg cu coaja subtire pentru ca se ...
Ingrediente: 450 g zahar pudra, 5 albusuri, 500 g nuci macinate, 2 lingurite scortisoara, 2 cl visinata, zahar, pudra pentru planseta. Mod de preparare: Intai se bate albusul cu zaharul ...
Ingrediente: 500 - 600 g carne porc (fleica nu foarte grasa, muschiulet), 10-12 ciuperci champignon, 2 cepe potrivite, 3-4 catei usturoi, 2 linguri bulion, sare, piper, busuioc,3 linguri ulei, condimente carne porc, ...
Ingrediente: 300 g faina, 150 g unt moale, 100 g zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 pachetel zahar vanilat, 1 ou, jeleu de coacaze pentru umplut, zahar pudra-pentru pudrat. Mod de preparare: Se framanta toate ...
Ingrediente: 2 kiwi, 1 mar rosu, 2 portocale, inghetata. Mod de preparare: Marul si kiwi se taie in cubulete potrivite. Din portocale se stoarce si sucul se toarna peste mere si kiwi. Se serveste in cupe cu 1 ...
Ingrediente: O ceasca de faina, 3 oua, un pahar cu lapte, un praf de sare, doua lingurite de zahar, doua lingurite de unt, doua lingurite de rom, o lingurita de apa de flori, o lingura de unt topit pentru uns tigaia, ...
Ingrediente: 4-5 piepti de pui (cu tot cu os si piele, sa ramana cca 450-500 g carne), 1 pastrarnac mediu, 3 morcovi mari (sau 4 mai mici), telina (cam cat o piersica medie), 2-3 ardei grasi medii (daca se poate, ...
Ingrediente Blatul: 6 oua, 4linguri faina, 1 praf de copt, 6 linguri zahar, 100gr ulei, 2 linguri cacao. Crema: 200gr zahar praf, 200gr unt, branza de vaci dulce Glazura: 2 budinci de vanilie, 700gr suc fanta ...
Ingrediente: un pachet aluat foietaj, 8 roşii cherry, 200 g caşcaval, un ardei gras roşu, un căţel de usturoi, oregano, busuioc, două linguri ulei de măsline, sare, piper. Preparare: Într-un ...
Ingrediente: 1,2 kg mere, 150 g zahar pentru caramelizat, 150 g margarina, 1 cana gris, 1 cana faina, 1 cana zahar, 1 plic praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingurita scortisoara, 6 linguri de zahar pentru ...
Ingrediente: 300 g fasole fiarta, 4 ardei copti, cojiti, o ceapa mai mare, ulei pentru calit, o lingura zarzavat, o lingura pasta de tomate ,sare, piper, cimbru Mod de preparare: Calim ceapa, adaugam ardeii ...
Ingrediente: 500 gr zahar 200 ml apa 150 gr unt 300 gr lapte praf 75 gr cacao 1 esenta vanilie 1 esenta rom alune de padure intregi sau miez de nuca Mod de preparare: Se amesteca bine laptele ...
Ingrediente pentru 4 persoane: 4 banane nu foarte coapte, o jumatate kg de inghetata de vanilie (la cutie, din comert), 150 g ciocolata neagra, amara, o lingura de frisca groasa, o jumatate de lamaie. Mod ...
Ingrediente: 3 linguri unt sau margarina, 2 medalioane de cambut groase de aproximativ 2,5 cm (de cate 350 g), sare, 2 linguri seminte de susan, 150 g paine proaspata maruntita, 1 lingura cimbru proaspat tocat ...