Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 1 pachet de unt (din care retii o lingura) 2 cani de zahar brun 2 oua 3 cani de fulgi de ovaz 2 cani si jumatate de faina 420 gr lapte 300 gr fulgi de ciocolata o ciocolata Schogetten o lingurita ...
Ingrediente: 500 g faina 250 g iaurt de fructe 250 g unt 82% grasime 1 plic praf de copt 2 plicuri zahar vanilat un strop de sare gem gros sau crema de ciocolata zahar farin vanilat pentru pudrat Mod ...
Ingrediente: 50 grame unt coaja rasă de la 2 lămâi şi sucul acestora 115 grame zahăr – de preferat pudră 2 ouă – separate 50 grame făină 1 linguriţă praf de copt 300 ml lapte Mod ...
Ingradiente: 3 cartofi 50 g telemea 50 g cascaval 50 g unt 1 ou 1 lingura patrunjel uscat sare si piper 2 linguri susan 50 g pesmet Mod de preparare: Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare. Dupa ...
Ingrediente: 1 pachet de margarina, 1 cana de nuci (cana de 200 ml), doua cani si jumatate de zahar, 3 oua, 4 foi de napolitane, 50g ciocolata Mod de preparare: Amesteci margarina cu ouale si cu o ...
Ingrediente Crema de ciocolata Nutella (sau Fineti) – 400g Biscuiti Petit Beurre – 350g Arahide (alune sau nuci) – 250g Lapte caldut – 150ml Peltea (sau zeama de la orice dulceata, dupa ...
Ingrediente: 600 g piept de pui 350 g ciuperci o ceapa mare 2 catei usturoi 2 ardei 3 rosii cimbru uscat sare piper Mod de Preparare: Intr-un castron se caleste ceapa taiata marunt si ardeiul taiat fasii. ...
Ingrediente: Aluat o cană de făină o jumătate de pachet de unt 6 linguri de zahăr tos un ou o lingura de mac Crema 3 galbenusuri zeama de la o lamaie coaja de la o lamaie 70 gr unt 200 gr lapte 8 ...
Ingrediente: 500 g făină, 100 g untură sau unt. 300 ml lapte, 50 g drojdie proaspătă, 4 gălbenușuri, 150 g zahăr, 1/2 linguriță sare, coaja de la 1/2 lămâie, 2 linguri esență vanilie. Umplutură: 400 ...
Ingrediente: Blat: 300 g faina; 200 g unt; 1 plic zahar pudra vanilat (80 g); 3 galbenusuri; 100 g smantana. Umplutura: 200 g gem; 8 albusuri; 2 plicuri zahar pudra vanilat (160 g); 50 g faina; 25 ...
Ingrediente: 750 gr carne tocata de porc 2-3 ardei copti 1 ceapa mare 1/2 conserva de ciuperci 3-4 catei de usturoi 2 cartofi 2 felii de paine (franzela) 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel 1 ou ...
Ingrediente: 1 piept de curcan 1 kg cartofi 2 morcovi 5 ardei copti 2 cepe 200 g cas dulce ...
Ingrediente: 1 kg de file de cod (dar puteți folosi orice alt pește care vă place), 2 morcovi, o ceapă, o căpățână de usturoi, 2 lămâi, 3-4 sute de grame de broccoli, 1 kg de cartofi, ...
Ingrediente: 2 dovlecei 2 oua 200-300g cascaval sau branza pesmet faina sare, piper Mod de Preparare: Dovleceii curatati de coaja se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa la rece o ora. Ouale se bat ...
Ingrediente: Blat: 1 cana faina 1 cana gris 1 cana zahar 1 cana lapte praf 1 pachet de unt un praf de sare Pentru umplutura: 2 kg mere 2 pliculete zahar vanilat 1-2 lingurite de scortisoara 2-3 linguri ...
Ingrediente: 200g orez 75ml lapte 50 g parmezan 30g unt 100g cascaval sare, piper, ulei pentru prajit Mod de preparare: Fierbeti laptele, adaugati sare si orezul, fierbeti timp de 15 minute fara a-l amesteca. ...
Ingrediente: 1 piept pui 150 gr unt 100 gr crema branza 2 linguri mustar 1 ardei gras rosu patrunjel verde sare Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare apoi se da prin masina de tocat. ...
Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 castraveciori în oțet, 200 g parizer, 1 ceapă albă, 1 măr, 1/2 lămâie, 2 linguri oțet de mere cu miere, 1 linguriță muștar, 3 linguri maioneză, o lingură ...
Ingrediente: 4 fileuri de cod, sare, piper, 1 ou mare, 4 linguri lapte, 4 linguri pesmet, 4 linguri cașaval ras, 2 linguri ulei de măsline, feliuțe de lămâie. Mod de Preparare: Fileurile de ...
Ingrediente: 1 kg de cartofi 2 oua 2 cepe 10 linguri de faina (3 linguri pentru compozitie, 7 linguri pentru formarea chiftelutelor, inainte de prajire) sare si piper dupa gust 20 ml ulei pentru prajit ceapa 200 ...
Ingrediente: 1 punga de spaghete 1 kg carne tocata 2 conserve de ciuperci 1 ceapa cascaval sos de rosii 1 legatura de patrunjel condimente Mod de Preparare: Ceapa o tocam si o calim intr-o tigaie pana ...
Ingrediente: fasole uscata 2 morcovi 4 cepe 2 capatani de usturoi boia dulce ulei carnati proaspeti de casa Mod de Preparare: Se lasa fasolea la inmuiat in apa rece, de pe o zi pe alta si apoi se fierbe, ...
Ingrediente: Pentru foi: 3 oua o cana cu zahar 1 cana cu nuci pisate 1 lingura cu bicarbonat 4 linguri cu miere 1 varf de cutit cu sare faina cat cuprinde Crema: 1 kg de smantana cu 20% grasime o cana ...
Ingrediente: 1 varza (nu prea mica) 2 cepe mari 1 ardei gras 1 pahar suc de rosii sau 1 cutie rosii decojite 500 g carne de porc (puteti folosi kaiser, piept de porc, etc) 1 frunza de dafin cimbru sare, ...
Ingrediente: 350 g făină, 100 g zahăr, 1 linguriță sare, 10 g praf de copt, 200 g margarină, 1 borcan gem de prune, 100 g nucă măcinată Mod de Preparare: Într-un castron cernem făina cu ...
Ingrediente: Blat: 2 oua mici 4 linguri cu zahar 4 linguri ulei 5 linguri faina Crema de iaurt: 250 g iaurt daca vreti sa fie si mai acrut puteti mari cantitatea de iaurt 250 ml frisca lichida 10 g gelatina 5 ...
Ingrediente: Pentru blatul alb: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de faina 5 linguri ulei un praf de sare Pentru blatul de cacao: 5 oua 5 linguri de zahar 3 linguri de faina 2 linguri cacao un praf ...
Ingrediente: 660 g faina 440 ml lapte cald 50 g unt 10 g grojdie uscata 3 oua mari zahar vanilat ulei de floarea soarelui pentru prajit zahar farin vanilat pentru pudrat (optional) Mod de preparare: Untul ...
Ingrediente: 4 buc de piept de pui, 100 gr ciuperci champignon, 3 linguri unt, 2 linguri faina, 250 ml lapte, 50 gr smantana, sare, piper. Mod de Preparare: Se amesteca intr-un vas o lingura de unt topit ...
Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele 1 punga de cus-cus - 250 g 1 lamaie 400 g iaurt 2 cuburi de pasare (instant) 2 fire de ceapa verde 3 catei de usturoi 1 ardei iute verde patrunjel 2 ...
Ingrediente: 200 g seminte de susan; 100 g zahar; 2 lingurite miere de albine; esenta de rom. Mod de preparare: Se topeste zaharul intr-o cratita, se adauga apoi mierea de albine, esenta de rom si semintele ...
Ingrediente: Pentru foaia de rulada: 5 oua 5 linguri zahar 7 linguri faina 2 plicuri zahar vanilat Pentru crema de ciocolata: 2 oua 100 ml lapte 150 gr ciocolata 250 gr unt sau margarina esenta ...
Ingrediente: Aluat: 250 g faina 100 g unt moale 2 linguri de zahar (30 g) 1 ou un praf de sare Umplutura: 3 - 4 mere 1 cana lapte (250 ml) 2 linguri faina (30 g) 5 linguri zahar (75 g) 1 ou si 1 galbenus 2 ...
Ingrediente: 8 ouă 10 linguri zahăr 8 linguri ulei 250 gr. făină 1 plic praf de copt 1 paf de sare 2 linguri cacao 150 gr. nuci 1 ciocolată amăruie neagră Mod de Preparare: Într-un bol, ...
Ingrediente: 6 cartofi mari Pentru sos: 4 rosii 50 ml ulei 1 ceapa 4 catei usturoi 10 gr zahar sare piper verdeata Mod de preparare: Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele mai mari. ...
Ingrediete: Pentru blat: 300 gr biscuiti simpli Pentru crema: 2 oua 80 gr zahar 50 gr faina 500 ml lapte esenta de rom 20 gr cacao 1 tableta de ciocolata 150 gr unt Pentru decor: nuca de ...
Ingrediente: 150 gr piept de pui 2 ciuperci 50 gr cascaval 50 gr sunca faina 1 ou pesmet sare piper Mod de preparare: Pieptul de pui se bate cu ciocanul pentru snitele si se umple cu ciupercile taiate ...
Ingrediente: 1 kg cartofi 200 gr fasole verde 1 morcov 1 ceapa 3 rosii 1 dovlecel 50 ml ulei 20 gr vegeta sare Mod de preparare: Legumele se spala si se curata. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, ...
Ingrediente: 1 kg pulpe de pui pulpa de la 5 rosii mari 1 ceapa 100 ml ulei piper sare patrunjel verde Mod de preparare: Pulpele de pui se trec prin flacara, se spala si se sareaza. Se pun intr-o tava ...
Ingrediente: 300 g parizer sau sunca de pui, 300 g cascaval ras, o cutie de ciuperci, 3 linguri de smantana, 3 linguri pline varf de faina, 3 oua, sare, piper. Mod de Preparare: Se taie cubulete ...
Ingrediente: 6 rosii mari 1 ardei galben mare 1 ardei rosu mare 1 salata verde 1 legatura patrunjel 100 gr orez sare, piper ulei de masline Mod de Preparare: Se spala orezul si se pune la fiert cu putina ...
Ingrediente: 180 g faina 2 linguri malai 1 cana de lapte 1 ou 2 linguri unt 80 g cascaval 80 g sunca (muschi file) 1 legatura ceapa verde 2 lingurite praf de copt jumatate lingurita de bicarbonat de sodiu Mod ...
Ingrediente: 1 bucata de piept de pui 2 cartofi 1 ardei gras 2 morcovi unt pentru uns vasul yena sare Mod de preparare: De preferinta se prepara in vasul yena cu capac. Se unge vasul yena cu unt apoi se ...
Ingrediente: 1,5 kg de mere 1 cana de faina 1 cana de gris scortisoara zahar dupa gust unt pentru uns tava Mod de preparare: Se curata merele de coaja si se dau pe razatoare. Intr-un castron se amesteca ...
Ingrediente: 6 albusuri 80 gr zahar 2 linguri de miere 150 gr faina 20 gr cacao 40 gr nuca macinata 40 ml ulei 1 praf de copt zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie 1 praf de sare Mod de preparare: ...