Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 500 g faina 40 g unt 200 ml lapte 20 g drojdie 100 g zahar 2 galbenusuri sare coaja de lamaie Pentru umplutura: 9 prune bine coapte 50 g zahar pudra 100 g unt pentru forma Pentru sosul ...
Ingrediente: 6 oua 200 g unt 400 g zahar 500 g faina 1 cana cu lapte caldut 1 praf de copt 1 praf de vanilie 2 linguri cacao Mod de Preparare: Se freaca untul cu zaharul si zaharul vaniliat pana rezulta ...
Ingrediente: 500 g ciuperci champignon proaspete 3 linguri smantana 1 ceapa 2 linguri ulei masline 5 bucatele usturoi 50 g cascaval o lingura unt sare piper Mod de Preparare: Ciupercile se curata bine, ...
Ingrediente: 1 cana nuci macinate 1 cana faina 1 cana gris 1 cana zahar 3 linguri cacao 200 g unt (sau margarina, pt varianta de post) 2 kg mere rase 5 lg zahar scortisoara ciocolata alba 1 cana apa Mod ...
Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 2 kg mere 200 g stafide 200 g nuci 200 g zahar 1 lingurita scortisoara 2 linguri cacao Mod de Preparare: Nucile se coc pentru 10 minute la cuptor. Dupa ce se mai racesc ...
Ingrediente: 125 g unt + pt. uns forma, 125 g zahar, 1 pac. zahar vaniliat, 3 oua, 1 priza sare, 200 g faina + pt. tapetat forma, 50 g cacao, 1lc praf copt, 50 ml lapte, 5 mere micute, sau 2-3 banane, suc de lamiie. Modul ...
Ingrediente: 7 00g piept pui, 400 gr ficatei de pui, 3 oua, 20 g sare, 3 g piper, 20 g delikat, 10 g gelatina, 200 g ceapa, 1 legatura marar. Preparare: Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se caleste intr-un ...
Ingrediente: 200 grame piept de pui fiert 1 morcov mare 1/2 telina 2 mere 4 linguri maioneza 1 lamaie sare piper Mod de Preparare: Taie pieptul de pui fiert si racit, in cubulete mici. Apoi, curata de ...
Ingrediente: 1 kg pulpe superioare de pui, 2 cartofi mari, 2 ardei kapia, 2 căței de usturoi, 2 lingurițe boia de ardei, 1 lingură ulei de măsline, 100 ml vin alb sec, sare, piper. Mod de Preparare: ...
Ingrediente: 2 cepe 3-4 morcovi 1 telina 1 radacina patrunjel 1 legatura marar usturoi,1 ardei gras mare rosu smantana 1 ou otet 1 ciolan afumat (porc). Mod de Preparare: Se pun la fiert in apa ciolanul ...
Ingrediente: 660 g faina 440 ml lapte cald 50 g unt 10 g grojdie uscata 3 oua mari zahar vanilat ulei de floarea soarelui pentru prajit Zahar farin vanilat pentru pudrat (optional) Mod de preparare: Untul ...
Ouăle sunt un plus pentru o alimentaţie sănătoasă, conţin aminoacizi, vitamine, minerale şi proteine. Totuşi, ouăle sunt bogate în colesterol şi dacă le mănânci prea des, atunci poţi avea ...
Ingrediente: 4 aripi de rata 2 verze potrivite 1 praz 1 morcov 4-5 fire ceapa verde 1 ardei gras(capia) rosu 1 ceasca de bulion(3-4 linguri) 1 lingurita de boia dulce 1 legatura patrunjel(marar) 1 lingura ...
Ingrediente: o conopida mare, 100 g unt, 2 linguri ulei, 50 g pesmet, 300 ml smantana, 2 oua, sare. Mod de preparare: Conopida se curata de frunze, se desface in buchetele si se spala sub jet de apa rece. Intr-o ...
Ingrediente: 650 g cartofi, fierti 25 g unt 2 oua, batute 6 cepe verzi, tocate Cateva ramurele de cimbru, tocate 200 g branza de burduf 2 linguri faina 75 g pesmet 200 ml ulei de floarea-soarelui, pentru ...
Ingrediente: 1 pachet unt 1 ou 1 l lapte 1 cana gris 250 gr zahar 3 linguri miere 1 lingurita amoniac 1 lamaie faina cat cuprinde 1 plic zahar pudra 200 gr ciocolata alba Mod de preparare: Se pun 30 ...
Ingrediente: 1 conopida marime medie 300 grame paste (fusilli) 200 grame branza rasa 120 grame sunca Praga taiata feliute sau bacon 50 grame faina 50 grame unt 1 lingurita rasa sare piper dupa gust 1 litru ...
Ingrediente: 1 kg de cartofi, 4-5 oua, 250 ml de smantana, 50 g de cascaval, unt, sare, piper. Mod de Preparare: Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare, se scurg si se curata. Separat, se fierb ouale, dupa ...
Ingrediente: 500-700 g muschiulet de vita, 1 kg legume congelate, zeama de la o lamiae, 2 legaturi de marar, 1 legatura de tarhon, boabe de piper, cateva foi de dafin, sare, piper macinat. Mod de preparare: ...
Ingrediente: 125 g fulgi de ovaz 125 g faina 65 g unt 100 g zahar 1 ou 1 lingura lapte sau iaurt 1 pachet zahar vanilat Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se adauga zaharul si oul intreg, amestecand ...
Pentru caramel: 200 g miez de nuca 150 g zahar Mod de preparare: Caramelizam zaharul intr-un vas mic. Cand a devenit lichid si de culoarea chihlimbarului adaugam nuca si amestecam usor, pana toata nuca este ...
Ingrediente: 2 oua 150 g zahar 9 linguri ulei 9 linguri lapte 12 linguri faina 1 lingura zahar vanilat 1 praf de copt 300 g branza de vaci 100 g zahar 1 ou 2 linguri smantana coaja de portocale Mod ...
Ingrediente: 100 g unt 100 g zahar 150 g ciocolata amaruie 4 oua 150 g faina 2 linguri cacao neagra 1 praf de copt Pentru glazura: 50 g ciocolata amaruie 50 ml smantana pentru frisca Mod de preparare: ...
Ingrediente: 2 oua 100 g zahar 50 g ciocolata alba 80 g unt 1 cana kefir 250 g faina zahar vanilat 1 praf de copt Mod de preparare: Ciocolata se topeste la foc mic impreuna cu untul. Se omogenizeaza si ...
Ingrediente: ardei copti curatati de cotoare rosii mozzarella proaspata sau cascaval sare si piper ardei iute busuioc verde Cantitatile le stabiliti dupa cum va place si dupa cate persoane aveti la masa. ...
Ingrediente pentru crema -300g zahar -250g unt -3 oua -250g nuca macinata Mod de preparare: Zaharul se pune intr-o tigaie antiaderenta la caramelizat. In acest timp mixam ouale cu untul lasat cateva ore la ...
Ingrediente: 250 gr faina 250 ml lapte 50 gr cascavl ras (pe razatoarea mare) 50 ml ulei 2 lingurite sare 1 ou 100 gr cremvusrti taiati marunt (sau sunca daca vreti) 1/2 plic (adica 8 gr de drojdie instant ...
Ingrediente: două ouă, o cană de zahăr, o ceşcuţă de ulei, o ceşcuţă de apă, 150 g făină, un plic de praf de copt, 400 g struguri de masă, un plic de zahăr vanilat, o lingură de ulei, o lingură ...
Ingrediente: 500 g muschi vitel 5 morcovi mari o legatura ceapa verde 2-3 linguri ulei de masline 50 g unt patrunjel, salvie, sare, piper. Mod de Preparare: Carnea se trece printr-un jet de apa rece si ...
1 kg gogonele verzi spalate si taiate felii 500 g gogosari taiati feliute subtiri 500 g morcov rondele fine 250 g ceapa taiata solzisori 250 ml otet 1l apa 1 1/2 linguri sare fara iod 5 linguri zahar 2 linguri ...
Ingrediente: 3 kg gogosari 500 g morcovi 500 g gogonele 500 g conopida 1 radacina telina cu frunze 1 varza rosie, mica 1 varza alba, mica 500 ml otet 9 grade 500 g zahar 2 linguri sare grunjoasa Mod ...
Ingrediente: 3 kg varza rosie 3 kg ardei grasi 2 maini sare (neiodata) piper boabe, foi dafin 4 l apa rece 750 ml otet 750 gr zahar 6 linguri sare neiodata 1 lingura salicil (conservant) Mod de preparare: ...
Ingrediente: - 5-6 rosii foarte bine coapte - 1/2 cana de orez - 2 morcovi - 1 lingura ulei - sare - 1 legatura patrunjel Mod de preparare: Rosiile se decojesc se paseaza si se pun intr-o oala, se adauga ...
Ingrediente: 2kg mere 130g zahar tos 2 pliculete zahar vanilinat Pentru blat: 300g faina 5 galbenusuri 250g zahar tos 180ml ulei 125ml apa clocotita Coaja rasa de la o lamiae 1 pliculet drojdie uscata 1 ...
Ingrediente: 1 piept de pui, 1 ceapa mare, 1 ardei gras (preferabil rosu pentru culoare), 1/2 legatura patrunjel, 1 lingurita pasta rosii, 300 gr orez, 1 mana mazare (proaspata sau congelata), ulei de masline, sare Mod ...
Ingrediente: 100 g unt 100 g zahar 90 g ciocolata de menaj 1 lingura esenta rom 3 oua 100 g alune 4 pere zahar pudra Mod de preparare: Ciocolata o topim, adaugam esenta de rom, apoi le lasam sa se raceasca. ...
Ingrediente: Ingrediente pentru 8 borcane de 330: 600 gr ardei kapia rosu 500 gr ardei gras galben 400 gr ceapa 350 gr morcovi 100 gr telina 100 gr patrunjel 500 gr rosii 300 ml bulion 100 gr orez sare piper ...
Ingrediente: 4 ouă, 200 g zahăr, 7 linguri ulei, 50 ml lapte, 300 g făină, 10 g praf de copt, 10 g unt, 500 g prune, 250 g brânză de vaci, 2 albușuri, 100 g zahăr, 2 linguri zahăr. Mod ...
Ingrediente (4 portii): 4 cartofi mari, un piept de pui mare, 600-700 grame ciuperci, cascaval, patrunjel verde, ulei de masline. Mod de preparare: Incepem prin a pune pieptul de pui si ciupercutele la fiert. ...
Ingrediente: 4 portii 400 g cascaval 3 oua 200 g faina 150 ml lapte 250 g pesmet 50 g unt sare si piper Mod de preparare: Cascavalul se rade. Intr-o cratita se pun 50 g unt si 100 g faina dizolvata in ...
Ingrediente: 1 pui, 2 cepe, 4-5 cartofi, 200 gr smantana, 1 lingurita faina, 200 gr cascaval, sare, piper, sos de rosii, boia dulce Mod de preparare: Puiul se portioneaza, se adauga 1 lingura de ulei ...
Ingrediente: 8 rosii mari, 2 linguri de orez, 200g ciuperci, 1 ceapa, 100g cascaval, 2 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar. Pentru sos: 6 rosii, 100g cascaval, 100ml supa de legume, ...
Ingrediente: Un pachet spaghetti 2-3 ardei grasi verzi 2-3 ardei grasi rosii 2 cepe medii, taiate fin 200 grame ciuperci champignon feliate 2 cani mici de ulei de masline 150 grame cascaval sare si piper Mod ...
Ingrediente pentru 15 ardei de marime medie: 2 kg carne tocata vita si porc 250 g orez 300 ml suc de rosii 1 ceapa tocata marunt patrunjel tocat sare si piper boia dulce 3 rosii pentru capace la ardei 3 ...
Ingrediente: 1,5 kg cartofi, 750 gr carne tocata (porc + vita), 2 cepe, o cutie rosii in bulion, 2 oua, patrunjel verde, piper, sare, ulei Sos alb: 50 gr unt, 200 gr smantana, 100 ml lapte, 150 ...
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...