Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 2 aluaturi de foietaj 120 gr pudra de migdale 100 gr zahar 2 oua 50 de gr unt moale 50 gr pepite de ciocolata 1 galbenus Mod de Preparare: Desfaceti aluatul de foietaj si taiati cercuri cu ...
Ingrediente: 140 g faina 3 oua 40 g unt 100 g zahar 1 lingurita praf de copt 1 pliculet vanilie 2 mere mari un praf de sare 1/2 lingurita scortisoara zahar pudra si migdale feliate pentru decor Mod ...
Ingrediente: 300 g piept de pui dezosat 2 morcovi 1 bucata de telina 1 cutie de compot de ananas bucati 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingura de praf de ghimbir sos de soia amidon de porumb ulei Mod ...
Ingrediente: 150 g cascaval 50 g unt Pentru umplutura: 250 g branza de vaci 100 g sunca 1/2 ardei gras rosu sare si piper Mod de Preparare: Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul. Branza o mixam ...
Ingrediente: o cană de făină două ouă o ceașcă de zahăr o ceașcă de lapte un pliculeț de praf de copt o portocală Mod de preparare: Cuptorul se va încălzi la 180 de grade Celsius, apoi ...
Ingrediente: 2 cepe rosii + 4 oua 240 g ton bucati, in suc propriu cateva frunze de patrujel 1 lingura capperi otet de vin alb ulei de masline sare, piper Mod de Preparare: Fierbeti ouale intr-o cantitate ...
Ingrediente: 1 ananas 150 gr de ciocolată topită semințe de susan nucă de cocos rasă migdale feliate Mod de Preparare: Curățați ananasul și tăiați-l în felii. Scoateți centrul. Puteți ...
Ingrediente: 8 linguri ulei de masline 2 lingurite mustar Dijon 1 lingura otet balsamic 1 lingurita cimbru proaspata tocat 4-6 ramuri de rozmarin taiate in bucati 2 lamai 8-10 pulpe de pui (partea de sus, ...
Ingrediente: 3 dovlecei micuti 200 g branza dulce 50 g kaiser 1 rosie 1 ceapa mica 1 - 2 linguri lapte 1 ou marar, patrunjel cimbru, tarhon sare, piper Mod de Preparare: Spalam dovleceii si le taiem ...
Ingrediente: 800 gr ceafa de porc 2 cepe mici 3 catei usturoi 50ml ulei 50 ml apa rozmarin sare piper Mod de Preparare: Se taie carnea in felii de un cm si se bate usor cu batatorul de carne.. se asezoneaza ...
Ingrediente: 1 piept de pui 2 oua 3 catei de usturoi 1 ceapa patrunjel sare si piper rozmarin Pentru umplutura: 100 g cascaval 50 g telemea boabe de piper pentru decor Mod de Preparare: Carnea se ...
Ingrediente: Mere caramelizate 8 mere- aprox. 1,3 kilograme 200 grame zahăr alb sau brun Blat pandișpan 5 albușuri 5 gălbenușuri 100 grame zahăr tos 1 plic zahăr vanilat 130 grame făină stafide ...
Ingrediente aluat: 100 g unt cu min. 80% grăsime 100 g zahăr pudră miezul de la ½ păstaie vanilie sau 1 linguriță extract sau 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 4 gălbenușuri 100 g făină 75 ...
Ingrediente: 3 cartofi 50 g telemea 50 g cascaval 50 g unt 1 ou 1 lingura patrunjel uscat sare si piper 2 linguri susan 50 g pesmet Mod de Preparare: Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare. Dupa ...
Ingrediente: Coca: 3 oua 1 pachet margarina 1 cana zahar esenta de rom 2 plicuri zahar vanilat coaja de lamaie si/sau portocala faina cata intra (cam 500-600g) pana nu se mai lipeste de maini Crema: 1 ...
Ingrediente: o conserva de ton, un pumn de rosii cherry taiate in jumatate, o jumatate de ardei gras taiat cubulete, 1 avocado taiat cuburi, 1/2 ceapa tocata marunt, 2-3 codite de telina bucatite, 3 linguri ...
Alegerea cartofului perfect pentru un anumit preparat nu este dificilă, dar necesită o înțelegere a proprietăților diferitelor tipuri de cartofi. Bucătarii cu experiență știu că un cartof roșu nu ...
Cozonacul este unul dintre produsele care nu lipsește niciodată de pe mesele de sărbători. Dacă vrei să te bucuri și tu mai multă vreme de gestul său unic, ai ajuns la locul potrivit. Află în rândurile ...
Ingrediente: 4-5 chifle 250 gr. ciuperci 1 ardei gras rosu 1 morcov mic condiment pentru ciuperci 3-4 lg. ulei patrunjel verde tocat sare, piper, cimbru Mod de Preparare: Se curata ciupercile, se spala ...
Ingrediente: 1 kg. fileuri de pește 400 gr. legume asortate mexicane 2-3 lg. ulei de masline 50 gr. unt lamaie sare, piper Mod de Preparare: Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. ...
Ingrediente: 5 cartofi rosii de marime medie 250 g ciuperci curatate si feliate 2 catei de usturoi zdrobit 2 linguri de ulei de masline 1 foaie de dafin 2 linguri de patrunjel verde tocat marunt 200 ml smantana ...
Ingrediente pentru foi de cacao: 2 ouă; 8 linguri de zahăr; 10 linguri de lapte; 10 linguri de ulei; 3 linguri rase de cacao; 1 linguriță amoniac; 1 lingură oțet sau zeamă de lămâie; 400 g ...
Ingrediente Foi cu nuca: 150 g zahar 3 linguri miere 550-600 g faina alba 100 g unt gras 3 oua putina sare un plic zahar vanilinat o lingura rasa bicarbonat stins cu otet 100 g nuca macinata Pentru ...
Ingrediente pentru foi: 1 ou o lingurita amoniac 2 lingurite otet 6 linguri ulei 5 linguri lapte 6 linguri zahar faina, cat cuprinde Ingrediente pentru crema de ...
Ingrediente foi cu miere de albine 450 grame făină albă 100 grame zahăr tos 100 grame miere de albine, orice tip 1 linguriță rasă de bicarbonat de sodiu 60 grame unt 80% grăsime Ingrediente cremă ...
Ingrediente Foi (30x32 cm) 4 linguri de miere 2 oua 100 ml lapte 120 g unt 200 g zahar 1 lingurita de bicarbonat de sodiu 450 g faina Mod de preparare: Foile cu miere se pot umple cu diverse creme: de ...
Ingrediente: 250 de grame de unt 125 de grame de branza de vaci (bine stoarsa de zer) 125 de grame de telemea rasa (sa nu fie foarte uscata) 250-275 de grame de faina 1 ou batut pentru uns 50 de grame de cascaval ...
Ingrediente: o conserva de ton, un pumn de rosii cherry taiate in jumatate, o jumatate de ardei gras taiat cubulete, 1 avocado taiat cuburi, 1/2 ceapa tocata marunt, 2-3 codite de telina bucatite, 3 linguri ...
Ingrediente: 4 oua 150 g zahar 150 ml ulei 160 g faina 1 lingurita de praf de copt un varf de lingurita de sare vanilie (pastaie, esenta sau zahar vanilat) 100-120 g nuci macinate zahar pudra vanilat pentru ...
Ingrediente: blat: 125 g unt (poate fi unt cu conținut mic de grăsime) 200 g făină 90 g zahăr 3 ouă potrivite 3 linguri cu lapte două linguri cu cacao o linguriță cu praf de copt o jumătate de ...
Ingrediente: 225 g ciocolata tocata, cu minute 70% cacao 125 g unt moale, nesarat 150 g zahar pudra 1 ou 200 g biscuiti rupti in bucatele de 1cm 100 g marshmallows albe ori colorate si facultativ: 2 linguri ...
Ingrediente pt 3 foi (25x35cm): 80 g unt 1 ou 3 linguri de zahar 5 linguri de lapte 300 g faina 1 lingurita amoniac Crema: 800 ml lapte 5 linguri de amidon 1 ou 250 g zahar 1 lingura esenta de vanilie 250 ...
Ingrediente: 8 cozi de telina 250g cream cheese 100g branza Roquefort 2 linguri de frisca 1 lingurita de sos Worchestershire. Mod de Preparare: Din toate acestea se face o pasta la care se adauga si 2 linguri ...
Ingrediente: 150 gr ciocolată albă 120 ml smântână lichidă 120 gr napolitane cu vanilie 20 migdale (decojite) nucă de cocos rasă Mod de Preparare: Tocați mărunt ciocolata albă și puneți-o ...
Ingrediente: 100 gr crema de branza 1 file somon crud (150 gr aproximativ) 4 felii de somon afumat 1 aluat de foietaj 1 ou susan Mod de Preparare: Desfaceti aluatul foietaj. Intindeti crema de branza pe ...
Ingrediente: 6 felii de șnițel de porc 200 g ciuperci 100 g cașcaval 400 g aluat foietaj o legătură ceapă verde 2-3 fire pătrunjel 100 g mozzarella 50 g unt 1 ou sare piper Mod de preparare: ...
Ingrediente: 2 dovlecei medii (cca 750 gr) 5 fire pătrunjel 1 conservă de roșii (de 400 gr) 3 fileuri anșoa în ulei 3 căței usturoi 1/2 linguriță oregano uscat 30 gr parmezan răzuit 3 linguri ...
Ingrediente: 250 g fileuri de peste, decongelate 1 ceapa, tocata piper alb sare ulei de masline seminte de susan 2 oua 4 linguri de faina 1 lingura amidon de porumb Mod de Preparare: Se clatesc cu apa ...
Ingrediente: 2 conopide mari (aprox. 2500-2800g.) 2 cepe potrivite 1 lingura si jumatate de bulion 2 linguri de faina Mod de Preparare: Se curata conopidele de cotor si se rup buchetele. Se pune apa cu sare ...
Ingrediente: 500 g file de peste 150 g ciuperci 1 ceapa maruntita 1 lingurita unt sau margarina 1/2 lingurita de sare 1/8 lingurita piper 2/3 ceasca smantana 4 linguri cascaval ras 3 linguri de pesmet uscat boia ...
Ingrediente: 500 g făină, 1 pliculeț drojdie uscată, 1 linguriță sare, 1 lingură zahăr, aprox. 200 ml apă călduță. ulei pentru prăjit, zahăr pudră. Mod de Preparare: Cernem făina cu sarea ...
Ingrediente: 1 cutie de ton in ulei 1 cutie de porumb 1 ceapa rosie mica zeama de lamaie condimente dupa gust si preferinta Mod de Preparare: Se desfac cele doua cutii si se amesteca cele doua ingrediente ...
Ingrediente: 250 g lapte praf 7 linguri zahar 100 g unt 2 linguri cu varf de cacao 50 ml apa 5 linguri de nuca tocata un pumn de stafide cocos Mod de Preparare: Intr-un vas emailat punem zaharul, cacao, ...
Ingrediente: 1 kg cartofi 2 pungi soia marunta 2 cepe uscate 3 legaturi ceapa verde 2 legaturi patrunjel 2 legaturi marar 5 linguri bulion 1 ceasca ulei sare, piper Mod de Preparare: Curatam cartofi si ...
Ingrediente: Blat: 5 ouă, 5 linguri făină, 5 linguri zahar, 1 plic praf de copt, sare. Crema: 500 ml lapte, 3 oua 3 linguri faina, 150 g zahar, 1 esență de vanilie, 100 g nuca de cocos, 200 g ...
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...