Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Pizza cu ciuperci - de post

Ingrediente: Aluat: (pentru doua blaturi): 400 gr faina 1 cub mic de drojdie (25 gr) 2 linguri ulei 1 praf de sare 1 lingurita zahar 1/2 cana apa minerala Pentru umplutura: 1 bol mic cu ciuperci conservate 100 ...

21.03.2014
Prăjitură cu gem și nucă (de post)

Ingrediente: Pentru 3 foi : 200 gr zahar tos 250 ml bors 250 ml ulei praf de copt un praf de sare faina cat cuprinde (aprox 1 kg) Pentru umplutura: 800 gr gem de prune (orice al gem facut in casa) 300 ...

20.03.2014
Salată cu fasole boabe

Ingrediente: 500 gr fasole boabe fiartă 2 tulpini de țelină 3 fire de ceapă verde 8 roșii cherry verdețuri proaspete (pătrunjel, mărar) 2 linguri oțet 3 linguri ulei de măsline Sare, piper Mod ...

19.03.2014
Napolitană cu cremă caramel și nuci

Ingrediente: 250 gr margarina o cana nuci 2 cani zahar 3 oua 4 foi napolitana Glazura: 100 gr ciocolata (optional) Mod de preparare: Se caramelizeaza 200 gr zahar (o cana). Cand are culoarea aurie, se ...

18.03.2014
Mâncare de fasole verde de post

Ingrediente: 500 g fasole verde congelată 2 cutii cu roșii decojite în suc 2 cepe 3-4 căței de usturoi 1 lingură cu făină (opțional) ulei vegetal sare piper Mod de preparare: Taie mărunt ...

17.03.2014
Paste cu sos de roşii şi măsline – de Post

Ingrediente: 300 grame paste fără ou, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 400 grame roşii decojite din conservă, 100 ml vin alb, 150 grame de măsline, sare, piper, busuioc Mod de prepapare: Pastele se ...

16.03.2014
Cartofi ţărăneşti – de Post

Ingrediente: 500 gr cartofi 1 ceapa 3-4 linguri ulei de masline boia dulce 3-4 rosii patrunjel verde sare, piper Mod de preparare: Fierbem cartofii cu tot cu coaja pana intra usor furculita in ei, dar ...

15.03.2014
Borş moldovenesc cu ciuperci

Ingrediente: 300 g ciuperci, 500 g varză, 1 ardei, 1 gogoşar, 1 ceapă roşie, 3-4 cartofi, 100 g roşii prunişoare, 2 morcovi, 2 legături de mărar, 1 cană de orez, 2 linguri de ulei, sare, piper borş. Mod ...

14.03.2014
Chifteluţe din soia - de post

Ingrediente: 300 gr soia granule 1 morcov 1 ceapa 50 ml ulei 1 capatana usturoi 50 ml apa minerala 100 gr faina sare si piper – dupa gust ulei pentru prajit Mod de preparare: Ceapa, morcovul se ...

13.03.2014
Tocăniță de cartofi cu măsline - de post

Ingrediente: 3-4 cepe, 7-8 cartofi curățați și tăiați cuburi, o mână de măsline, o cană suc de roșii, sare, piper, frunze de dafin, ulei, apă Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt ...

12.03.2014
Cartofi umpluţi cu ciuperci – de post

Ingrediente: 6 cartofi medii 200 gr ciuperci proaspete 1 ceapa 10 ml ulei pentru uns cartofii 50 ml ulei 1/2 legatura patrunjel sare si piper dupa gust Mod de preparare: Cartofii se spala si se curata ...

11.03.2014
Orez sârbesc – de Post

Ingrediente: 250 grame de orez, supă de legume, 1 ceapă, 1 morcov, 1 ardei roşu, 200 grame ciuperci, sare, piper, pătrunjel verde, ulei. Mod de preparare: Ceapa şi morcovul se călesc în ...

10.03.2014
Gogoșele umplute cu brânză

Ingrediente: 300 g malai 1 lingura cu unt 200 g branza feta 250 g faina 1/2 pliculet cu praf de copt ulei sare Mod de preparare: Pune la fiert aproximativ 500 ml de apa cu un praf de sare si unt. Cand ...

09.03.2014
Mucenici cu miere de albine

Ingrediente: Aluatul: 500 g faina pentru cozonac 300 ml lapte 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 lingurita ulei 20 g drojdie Glazura: miere de albine miez de nuca Mod de preparare: Se dizolva drojdia ...

08.03.2014
Chec în trei culori

Ingrediente: 5 ouă, 150 g zahăr, 220 g făină, 100 ml ulei, 1/2 plic praf de copt, 1 lingură cacao, 1 ceaşcă zmeură congelată. Mod de Preparare: Zmeura decongelată se trece prin sită. Albuşurile ...

07.03.2014
Tartă de cartofi cu brânză

Ingrediente: 5-6 cartofi fierti medii, 100 gr cas oaie sau branza, 100 gr sunca Praga, 10 masline negre fara samburi, 2 oua, 160 ml smantana, unt/ulei pentru tava, 100 ge pesmet, sare, piper. Mod de ...

06.03.2014
Friptură de porc cu paste și măsline

Ingrediente pentru doua portii: 4 cotlete de porc 200 de gr paste (Farfalle) 3 linguri cu varf de masline fara samburi 3 linguri de mustar dulce 2 linguri otet 3-4 catei de usturoi 2 lingurite de cimbru 2 ...

05.03.2014
Batoane cu nucă de cocos și banană

Ingrediente: o cană şi jumătate de fulgi de nucă de cocos 1 lingură cu seminţe de floarea-soarelui mărunţite (sau orice alte nuci/seminţe) 6 linguri cu pudră de cacao 1 linguriţă cu coajă de portocală ...

04.03.2014
Salată cu boabe de fasole

Ingrediente: 1 cană cu fasole fiartă foarte puţină ceapă, doar pentru aromă delicată 1 ardei roşu 3-4 linguri ulei de măsline sare piper cimbru uscat suc de lămâie 10 măsline verzi, fără ...

03.03.2014
Tort cu nuci și cafea

Ingrediente pentru blat: 175 grame unt 175 grame zahar pudra 3 oua mari 175 grame faina o lingurita de praf de copt 2 lingurite de cafea instant 100 grame nuca maruntita in bucatele Pentru topping si umplutura: 500 ...

02.03.2014
Prăjitură cu banane și nuci

Ingrediente: Pentru blat biscuit: 5 oua 150 g zahar 80 g faina 90 g amidon 3 linguri cacao 1/4 lingurita praf de copt Pentru crema 3 banane foarte coapte 7 linguri mascarpone 3 banane usor coapte 1/2 ...

01.03.2014
Piept de pui grecesc

Ingrediente: 500 g piept de pui 50 g măsline fără sâmburi 100 g brânză Feta 100 g roșii 3 linguri ulei de măsline O mână frunze de busuioc Sare Piper Mod de Preparare: Roșiile ...

28.02.2014
Mâncare de praz cu măsline

Ingrediente: 4 fire de praz cu tija cat mai lunga (taiate in bucati mici) 1 ceapa (taiata solzisori) 200 g masline negre (pe care le intepam cu o scobitoare) 250 g suc de rosii 3 foi de dafin 1 lingurita de ...

27.02.2014
Chec cu ciocolată și dulceață

Ingrediente: 60 gr cacao 60 ml apa clocotita 150 gr unt 150 gr zahar 4 linguri cu dulceata cirese negre 3 oua 300 gr faina 1 plic praf copt 200 gr ciocolata neagra 2 lg lichior amaretto Mod de preparare: ...

26.02.2014
Prăjitură semilună cu nucă

Ingrediente: 5 oua 100 gr unt 100 gr zahar pudra 1 varf cutit praf de copt 200 gr faina 2 pliculete zahar vanilat nuca macinata scortisoara Mod de preparare: Untul la temperatura camerei se mixeaza cu ...

25.02.2014
Cornulețe cu gem și nucă

Ingrediente: 250 gr untura 150 gr zahar pudra 100 gr smantana sau iaurt 2 oua 1 lingurita de otet 1 pachet de praf de copt faina cat cuprinde (aprox 600 gr) gem de prune 100 gr nuca Mod de Preparare: ...

24.02.2014
Budincă dulce de orez

Ingrediente: 2 cani cu orez 2 cani cu lapte 1 cana zahar 2 oua 1 lingurita cu sare 4 pliculete cu zahar vanilat Mod de preparare: Pune intr-un castron orezul spalat. Adauga laptele, zaharul si sarea. Amesteca ...

23.02.2014
Prăjitură dulce acrișoară

Ingrediente: Pentru blat : 4 oua 125 g unt 100 g zahar 180 g faina 1/2 pliculet praf de copt 5 lingurite praf de cacao 1 lingurita esenta de rom Pentru crema : 200 g iaurt 200 ml frisca lichida 10 ...

22.02.2014
Mămăligă cu brânză sau Taci și-nghite

Mămăliguță: 1 cană lapte 1 cană smântână lichidă ¾ cană mălai 1 linguriță sare     Umplutura: 100g telemea sau brânză de oaie 100g afumătură (costiță ...

21.02.2014
Prăjitură cu budincă și fructe

Ingrediente: 4 oua 150 gr zahar 300 gr faina 1 cana ulei 1 cana lapte 1 plic praf de copt un varf de sare 1 plic budinca de caramel 3 linguri zahar 400 ml lapte 6 caise 3 linguri afine zahar pudra pentru ...

20.02.2014
Ficat cu ceapă și usturoi

Ingrediente: 1 kg ficat de porc    2 cepe    4 catei usturoi    sare si piper    1 lingurita boia de ardei dulce    1/2 lingurita ...

19.02.2014
Salam de biscuiți cu vișine

Ingrediente: 500 g biscuiti simpli (populari, cum li se mai spune) 250 ml lapte 400 g zahar tos 1 pachet cu unt 100 g cacao 100 g nuca visine din visinata esenta de rom 2 plicuri cu zahar vanilat rahat ...

18.02.2014
Cotlete de porc cu legume

Ingrediente: 1.5 kg cotlete porc (feliate) 3 cartofi 3 mere 1 morcov (curatat) 300 gr rosii 70 gr ardei gras taiat marunt 2 cepe 4 catei de usturoi 1 pahar suc de rosii (200 ml) Condimente (sare, piper, ...

17.02.2014
Baghete răsucite umplute cu mere

Ingrediente: pentru aluat: 500 gr faina   200 ml lapte 50 gr unt 2 oua 7 gr drojdie uscata   50 gr miere de albine pentru umplutura: 1/2 kg mere 100 gr stafide 3 linguri zahar 1 ...

16.02.2014
Chec pufos de cafea

Ingrediente: 175 g unt 175 g zahar pudra 2 oua 15 ml lichior de cafea (optional) 175 g faina  5 g praf de copt  45 ml cafea instant dizolvata in 15 ml apa fierbinte Pentru glazura 175 g zahar ...

15.02.2014
Cartofi în sos de roșii

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, 100 ml sos de rosii cu ardei, sare si piper dupa gust, marar proaspat. Mod de preparare: Cartofii se curata de coaja, se spala si ii taiem cuburi. Se ...

14.02.2014
Prăjitură de biscuiți cu rom

Ingrediente: 400 g biscuiti 60 ml rom 1 ou 150 g zahar 1 lingurita cu esenta de vanilie 20 g cacao 120 g unt topit 100 g ciocolata 100 g fulgi de migdale Mod de preparare: Stropeste biscuitii cu rom. ...

13.02.2014
Ciorbă de porc cu fasole verde

Ingrediente: 500 gr fasole verde 400 gr costita de porc 1 morcov 1 ceapa 1 ardei gras 50 ml ulei patrunjel proaspat sare piper 100 gr smantana grasa Mod de preparare: Fasolea se spala, se curata si ...

12.02.2014
Tort răsturnat cu ananas

Ingrediente: 160 g zahar 55 g unt 7-8 ananas rondele 7-8 cirese confiate Pentru blat 200 g faina 110 g unt 200 g zahar 1 lingurita cu esenta de vanilie 2 oua mari 120 ml lapte 2 lingurite cu praf de ...

11.02.2014
Prăjitură cu mere și crustă de nuci

Ingrediente: 3 oua 150 g branza dulce vaci 100 g faina 1 plic budinca vanilie 1 plic praf de copt 150 g zahar 125 g unt 3 mere 100 ml smantana dulce 1 praf sare     Crusta: 75 g unt 75 ...

10.02.2014
Gogoșele cu gem și brânză de vaci

Ingrediente: 200 g faina 150 g branza de vaci 150 g gem sau marmelada 2 oua 60 g unt 80 g zahar pudra ½ pachet praf de copt 150 ml lapte 50 g frisca ulei sare Mod de preparare: Amesteca bine ...

09.02.2014
Pilaf cu legume şi carne de pasăre

Ingrediente: 250 gr orez 50 gr ardei gras 50 gr roşii 100 gr amestec de legume (tăiate în robotul de bucatarie; morcov, ceapă, rădacină ţelină) 1 kg carne de pasăre de curte (fiartă) 900 gr ...

08.02.2014
Chec de brânză cu nucă și stafide

Ingrediente: 150 g branza ricotta 150 g unt 150 g zahar 5 oua 50 g faina 50 g nuca 50 g stafide rom sau coniac coaja de portocala sare Mod de preparare: Marunteste nuca si trage-o la tigaie 1-2 minute. ...

07.02.2014
Roșii umplute cu orez

Ingrediente: 200 g orez 150 g bacon 8 rosii 5 linguri cu ulei 2 catei de usturoi 2 linguri cu parmezan sare piper Mod de preparare: Incinge trei linguri cu ulei intr-o tigaie adanca si caleste orezul. ...

06.02.2014
Strudel cu mere si sos de vanilie

Ingrediente: 1 pachet de aluat de placita 10 mere 100 grame stafide (inmuiate in apa cu esenta rom) 1 lingurita scortisoara 1 coaja rasa de la 1 lamaie 150 grame pesmet 100 gr unt 70 grame zahar Pentru ...

05.02.2014

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro