Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 400 grame tagliatelle cu ou 350 grame ciuperci taiate fin 100 grame smantana 1 lingura unt 1/2 ceasca de vin alb 2 catei de usturoi sare, piper parmezan ras, pentru servit patrunjel tocat, ...
Ingrediente: 4 oua un galbenus 100 gr zahar 1 lingura amidon 4 linguri faina 2 linguri de cacao 4 linguri de apa fierbinte Crema: 200 gr mascarpone 4 linguri sirop de fructe de padure 2 linguri de ...
Ingrediente: jumatate de kg fasole pastai 200 g mazare 200 g porumb 2 cepe 2 morcovi 50 ml ulei 200 ml suc de rosii sare, piper, busuioc dupa gust o leg patrunjel Mod de preparare: Fasolea si mazarea ...
Ingrediente: aripi de pui, 750 g smantana, ceapa, 500 g ciuperci, ulei, sare, usturoi, faina de porumb Mod de preparare: Peste ceapa calita se pun ciupercile si aripile de pui si se la lasa si ele ...
Ingrediente: 800 g file de salau (sau orice alt peste file) o lamaie o rosie o cutie de ciuperci 350 g de smantana Mod de Preparare: Se aseaza cateva feliute de lamaie pe fundul vasului (va sfatuiesc sa ...
Ingrediente 175 g unt moale, 185 g faina 1 lingurita praf de copt 175 g zahar 3 oua medii coaja rasa fin de la 2 portocale 100 g ciocolata neagra, topita (minim 70% cacao) 1 lingura cafea solubila, diluata ...
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 30 gr cacao 120 gr faina 1 praf de copt 120 gr zahar Pentru crema: 3 oua 100 gr zahar 100 ml lapte 10 gr gelatina 400 gr frisca vanilie Pentru umplutura: 250 gr ...
Ingrediente: 2 banane, 4 mandarine, 2 portocale, 2 mere, 3 kiwi o cana de zahar, scortisoara, esenta de vanilie, esenta de portocale, faina 700 grame, 1 pachet de unt, o lamaie, un praf ...
Ingrediente: 1 piept de pui sare piper 100 g smantana 50 ml lapte faina patrunjel 2 oua Mod de preparare: Pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza. Ouale se bat ...
Ingrediente: pentru cele 3 blaturi: 500g de faina, 150g de zahar, 200g de margarina, 1 plic praf de copt, galbenusul a 3 oua, smantana. pentru crema: un blat framantat, 150g de unt, 1/2 pahar de lapte, 100g ...
Ingrediente: - 1 kg carne pasare (tocata) - 1 leg. patrunjel verde - 2 oua - sare, piper, ulei - 4 cepe medii - 3 frunze dafin - o crenguta cimbru - cateva boabe piper (5-6) - 50 ml otet - maioneza din ...
Ingrediente: 1 peste 2 cepe 4 carofi 2 morcovi 1 conopida 2 rosii 1 cutie mazare Mod de preparare: Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs. Se curata si legumele, se spala si se toaca bucati. Se ...
Ingrediente: 500 g faina 250 g iaurt de fructe 250 g unt 82% grasime 1 plic praf de copt 2 plicuri zahar vanilat un strop de sare gem gros sau crema de ciocolata zahar farin vanilat pentru pudrat Mod ...
Ingrediente: 700 g faina 200 ml lapte 300 g zahar 100 ml ulei 50 g unt 5 oua 3 galbenusuri sare un cub de drojdie proaspata esente (esenta de rom, de vanilie) 100 g nuca coaja rasa de lamaie+ portocala Mod ...
Ingrediente: Blat: 4 oua 10 linguri apa 300 gr zahar 200 gr faina 100 gr nuca macinata 1 praf de copt 1 lingurita lamaie pt a stinge praful de copt Crema: 4 oua 250 gr zahar 3 lingurite nes 250 gr ...
Ingrediente: 200 gr unt 70 gr zahar farin 3 galbenusuri 250 gr faina 2 plicuri zahar vanilat 1 praf de sare 1/2 plic praf de copt miez de nuca Pentru decor: zahar farin vanilat Mod de preparare: Untul ...
Ingrediente aluat: 180 gr zahar 2 galbenusuri 200 gr unt la temperatura camerei 1 vf lingurita bicarbonat de sodiu 3/4 plic praf de copt 100 ml lapte 1 plic zahar vanilat faina cat cuprinde (450 gr aproximativ) Ingrediente ...
Ingrediente: 4 cartofi, 1 ceapa, 50 ml ulei, 3-4 felii cotlet afumat, 1 fir carnat, sare, boia Mod de preparare: Se fierb initial carnea si carnatul pentru a iesi bine sarea din ele. Se scurg bine ...
Ingrediente: 2 kg cartofi 1 piept de pui, 3 oua 1/2 kg branza telemea cascaval Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja, nu foarte mult ca sa nu se sfarame, se curata si se scobesc de miez cu o lingurita. ...
Ingrediente: 250 g lapte praf 7 linguri zahar 100 g unt 2 linguri cu varf de cacao 50 ml apa 5 linguri de nuca tocata un pumn de stafide cocos Mod de Preparare: Intr-un vas emailat punem zaharul, cacao, ...
Ingrediente: Blat: 6 oua 150g zahar 50ml ulei 100g faina 1/2 pachet praf de copt 50g cacao Crema: 200g unt 150g zahar 500g branza de vaci 1 esenta de portocale Glazura: 3 linguri cacao 3 linguri ...
Ingrediente: Foi: - 200g zahar - 100g unt - 100ml miere - 100ml lapte - 750g faina - 3 oua - 10g praf de copt Crema: - 500ml lapte - 100g gris - 250g zahar - esenta sau extraxt de vanilie - 150g ...
Ingrediente pentru 2 cozonaci: 1kg faina, 200g zahar, 200g unt, 2cuburi de drojdie, esenta de rom, coaja de lamaie si portocala, 1/2 litru lapte, 8 galbenusuri, o lingurita sare, 3 pliculete zahar ...
Ingrediente: 500 g varză, 500 g cartofi, 150 g morcov, 2 linguri pesmet, 1 ceapă mare, 1 legătură mărar proaspăt, sare, piper proaspăt măcinat, 2-3 linguri făină, ulei pentru prăjit. Mod ...
Ingrediente: 350 g făină, 100 g zahăr, 1 linguriță sare, 10 g praf de copt, 200 g margarină, 1 borcan gem de prune, 100 g nucă măcinată. Mod de Preparare: Într-un castron cernem făina cu ...
Ingrediente: 4 rotocoale paste (taietei, tagliatelle) 200g branza tare 300g piept de pui piper 1 ou Mod de Preparare: Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece, se amesteca ...
Ingrediente: 7 - 8 cartofi 3 linguri de ulei 3 linguri pesmet condimente (sare, piper, cimbru) Mod de Preparare: Cartofii curatati si taiati felii ii fierbem aproximativ 10 min in apa cu sare. Cartofii trebuie ...
Ingrediente: 15 linguri zahar 8 oua 1 litru lapte un pliculet zahar vanilat o lingurita esenta vanilie (sau rom) Mod de Preparare: Intr-o cratita destul de inalta, se pune zaharul sa se caramelizeze. Adaugati ...
Ingrediente: Pentru 14 - 16 briose avem nevoie de: 180 g faina 2 linguri malai (40 g) 1 cana de lapte (250 ml) 1 ou 2 linguri unt (40 g) 80 g cascaval 80 g sunca (muschi file) 1 legatura ceapa verde 2 ...
Ingrediente: 2 borcane compot de pere 8 oua 4 linguri ulei 4 linguri apa 16 linguri faina 15 linguri zahar 1/2 praf de copt 2 linguri cacao 1 zahar vanilat coaja de lamaie 1 budinca de ciocolata 350 ...
Ingrediente: 1 pahar faina 1 pahar de apa 1 pahar zahar 1/2 pahar ulei 2 plicuri zahar vanilat 1 plic praf de copt 1 praf de sare 50 gr stafide 70 gr nuca macinata 30 gr cacao 2 linguri dulceata Pentru ...
Ingrediente: 8 oua potrivite 200 g cascaval 3 linguri iaurt 3 linguri faina sare, piper 1 ardei mare rosu Mod de Preparare: Bateti ouale, adaugati cascavalul ras, iaurtul si faina, adaugati sare si piper. ...
Ingrediente: 4 mere de dimensiuni egale fructe uscate cât mai variate – cocos, smochine, curmale, stafide, ananas unt pentru uns forma 2-3 linguri pesmet 2-3 linguri zahăr 1 linguriţă scoriţoară, ...
Ingrediente: Aluat pentru foi: 600 gr faina 2 oua 250 gr unt sau margarina 250 gr smantana 100 gr zahar 30 gr drojdie 1/2 lingurita sare 2 plicuri zahar vanilat sau 1 lingurita de esenta vanilie coaja ...
Ingrediente: 1 kg cartofi rosii, 200 gr carnati, 4 oua, 1 ceapa mai mare, smantana, sos beschamel, ketchup, sare, piper, vegeta Mod de Preparare: Se fierb cartofii in coaja,se fierb si ouale,intr-o cratita ...
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita 400 g carne tocata de porc 1 lingurita ulei de masline 1 lingurita unt 2 catei de usturoi, curatati si zdrobiti 3 fire de praz, taiat 1 morcov mare, curatat si tocat 1 ...
Ingrediente: 1 ceapa 1 ardei 4 cartofi mari patrunjel verde 30 ml ulei sare Mod de preparare: Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert, cand sunt aproape gata se adauga ...
Ingrediente: 1 buc piept de pui 25 gr unt 2 ardei Kapia rosu 100 ml sos de soia 2 fire cimbrisor sare, piper Mod de Preparare: Pieptul de pui dezosat si fara piele se spala, se sterge cu un servet si se ...
Ingrediente: 4-5 chifle 250 gr. ciuperci 1 ardei gras rosu 1 morcov mic condiment pentru ciuperci 3-4 lg. ulei 2 lg. margarina patrunjel verde tocat sare, piper, cimbru Mod de Preparare: Se curata ciuperci;e, ...
Ingrediente: mazare, 1 ceapa, carne de pui, bullion, piper, delikat, ulei, marar Preparare: Carnea se pune la prajit in putin ulei, restul de ulei ramas se pune intr-o craticioara si se caleste ceapa tocata marunt, ...
Ingrediente: 300 g sunca de pui, 300 g cascaval ras, o cutie de ciuperci, 3 linguri de smantana, 3 linguri pline varf de faina, 3 oua, sare, piper. Mod de Preparare: Se taie cubulete sunca, se taie ...
Ingrediente: 600 g făină, 25 g drojdie proaspătă, 50 g zahăr, 50 ml apă minerală, 200 g unt, 2 ouă, 150 g smântână grasă, o linguriță oțet. 1/2 linguriță sare, 400 g gem gros ...
Ingrediente: 1 kg de ciuperci 2 ardei grasi rosi 3 cepe 2 morcovi 200 g pulpa de rosii cimbru patrunjel sare piper 200 ml vin alb 2 linguri de faina Mod de preparare: Ciupercile le curatam, le spalam, ...
Ingrediente: 4 cartofiori micuti sau 2 cartofi mari 2 oua o ceapa rosie micuta 2 castraveti mai mici murati 3 felii de gogosar murat masline verzi sau negre aprox 6-8 buc mustar ulei sare piper cimbru otet Mod ...
Ingrediente: 9 ciuperci mari, 200 g branza de vaci, 1 lingura cu unt, 1 lingura cu ulei, 3 fire de ceapa verde, 1 catel de usturoi, 1/2 legatura de marar, 2 oua, sare, piper, ornare: ceapa verde si patrunjel. Mod ...
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...