Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 400 g piscoturi, 250 g crema Mascarpone, 4 oua, 4 linguri zahar, 3 cescute de cafea tare (espresso) fara zahar, cacao pentru ornat. Mod de preparare: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ...
Ingrediente: 2 fileuri de pangasius, 4-5 rosii, 2-3 catei de usturoi, o ceapa, busuioc proaspat, 2 linguri de usturoi Mod de preparare: Se taia ceapa si cateii de usturoi marunt. Puneti doua linguri de ulei de ...
Ingrediente: 8-10 aripioare, 2 oua, 2-3 linguri ulei, 100g pesmet, 50g fulgi de porumb, condimente pentru pui. Mod de preparare: Aripioarele bine spălate se pun într-un bol, uleiul se amesteca cu condimentele ...
Ingrediente: 4 oua 300g branza 6 linguri faina 4 linguri gris 4 linguri zahar 1 zahar vanilinat Sare Pentru pesmet: 3 linguri margarina 8 linguri pesmet 6 linguri zahar tos Mod de preparare: Punem ...
Ingrediente: 600 gr ananas bucatele din conserva 150 gr unt de masa 150 gr lapte praf 100 gr zahar brun 3 oua 100 gr zahar alb, tos 150 gr faina 1 praf de copt 2 linguri esenta vanilie 1 praf ...
Ingrediente: 4 snitele mari din cotlet de porc, de cate 150 – 200 de grame fiecare, 200 de grame de cascaval, 4 ardei copti, de preferinta rosii (eu am avut doar doi rosii si ceilalti albi, dintre cei copti ...
Ingrediente: 75 grame faina alba, 100 grame zahar pudra, 150 grame unt, 3 oua, 1 praf de copt, 1 pachet zahar vanilat, 1 lingura de nescafe, rahat, nuci, sare. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. ...
Ingrediente: 175 g stafide albe si negre 140 g cireste glasate 50 g coaja de portocala si de lamaie glasata 50 g migdale albe 1 morcov ras 150 ml coniac 50 ml lichior de portocale 175 g zahar muscovado 175 ...
Ingrediente: 8 ouă, 300g zahăr, 100g mac, 100g nucă de cocos, 8 linguri făină, 200 ml lapte, 200 g margarină, 1 lingură margarină şi făină pentru tavă. Mod de preparare: Separi albuşurile de ...
Ingrediente: 250g de mălai, 1 litru de apă, 1 linguriţă de sare, 2 linguri de ulei, 3 ouă Mod de preparare: Se pune apa la fiert, în care se adaugă sarea şi uleiul. Când începe să clocotească, ...
Ingrediente: 12 cartofi mari, 1 legatura verdeata, ulei de masline, sare, piper, 1 cutie branza Almette, smantana. Mod de preparare: Se spala cartofii foarte bine si se invelesc in folie, apoi se coc pe gratar ...
Ingrediente: 250 grame spaghete, 200 grame kaizer, 250 grame ciuperci, 200 grame bullion, 1 rosie, 1 ceapa, 2 catei usturoi, oregano, sare, busuioc, 1 foaie de dafin, 4 linguri ulei, 250 ml apa, cascaval ras. Mod ...
Ingrediente: Pt. Blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 100 ml ulei, 6 linguri faina, 1/2 praf de copt Pt. Crema: 1 kg branza dulce, 200 gr zahar, 250 gr unt, 750 ml suc Fanta, 2 plicuri cu budinca de vanilie, 2 ling zahar. Mod ...
Ingrediente: 400-500 g de brânză dulce, trei ouă, un pachet de paste făinoase (melcişori sau chiar spaghete), esenţă de rom, stafide, cinci linguri de zahăr, un vârf de cuţit de sare, ...
Ingrediente: 2 muschiuleti de porc, 5-6 cartofi, ulei, rozmarin, sare, piper. Mod de preparare: Muschiuleti de porc se condimenteaza. Intr-o tava se pune putin ulei,se aseaza muschiuletul si cartofi taiati cubulete ...
Ingrediente: 4 bucati piept de pui, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml ...
Ingrediente: 400-500 g de brânză dulce, trei ouă, un pachet de paste făinoase (melcişori sau chiar spaghete), esenţă de rom, stafide, cinci linguri de zahăr, un vârf de cuţit de sare, zahăr ...
Ingrediene: 8 ouă, 150 g zahăr, 130 g pesmet, un praf de sare, o linguriţă de amoniac stins cu suc de lămâie, unt, esenţă; pentru sirop: 300 ml apă cu 200 g zahăr, fiartă şi răcită, esenţă ...
Ingrediente: 1 kg de carne de porc, 1 fir de praz, 1 telina, 1 morcov, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 300 ml bere, 1 lingura ulei, putin unt, sare si piper dupa gust. Mod de preparare: Se spala carnea, se taie ...
Ingrediente: 10 oua, 400g zahar, 3 plicuri vanilie, 150g nuca de cocos, 7 linguri faina, 4 linguri ulei, 1-2 linguri cacao, 400ml lapte, 100g unt, 1/2 lingurita de praf de copt, ciocolata/nuca de cocos pentru ornat. Mod ...
Ingrediente: 400 gr. aluat de foietaj, 150-200 gr. brinza telemea, 2 oua. Mod de preparare: Branza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou. Aluatul de foietaj il lasam sa se descongeleze, ...
Ingrediente: 500 g afumatura, 3 cepe medii sare, piper 1-2 linguri de boia dulce, marar, 500 ml bullion, 5-6 cartofi mari. Mod de preparare: Intr-o oala se caleste ceapa tocata marunt. Cand ceapa este calita ...
Ingrediente: 14 oua, 2 litri de lapte, 400 grame zahar, zahar vanilat un plic, 2 linguri de faina, un praf de sare. Mod de preparare: Incepem prin a carameliza jumatate din cantitatea de zahar intr-o oala cu ...
Ingrediente: 500 - 600 g carne porc (fleica nu foarte grasa, muschiulet), 10-12 ciuperci champignon, 2 cepe potrivite, 3-4 catei usturoi, 2 linguri bulion, sare, piper, busuioc,3 linguri ulei, condimente carne porc, ...
Ingrediente: 500 g inghetata de orice tip, 200 g frisca, 150 g de faina, 300 ml de lapte, 2 oua, 3 lingurite de unt sau margarina vegetala, o lingurita esenta de vanilie, 3 lingurite de zahar, un praf de sare. Mod ...
Ingrediente: 25 ml ulei de masline, 1 ceapa mare, tocata, 1 ardei gras, curatat si taiat, 250 g ciuperci, taiate, 1 cutie rosii tocate la conserva, 5 g mix ierburi italiene, 1 dovlecel, taiat, 1 cutie fasole, 1 ...
Ingrediente: 2 pulpe de pui intregi, 150 g ciuperci, 200 g cascaval, sare, piper, 2 oua (pentru pulpe care trebuie facute pane), patrunjel verde, 400 gr cartofi. Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja, ...
Ingrediente: 100 g zahar, 100 ml apa, 140 g faina, 10 g praf de copt, 100 ml ulei Crema: 250 g frisca vegetala, 100 g gelatina, 150 ml apa, 50 ml esenta lamaie, 125 g zahar Blat: Se pune uleiul cu zaharul ...
Ingrediente:16 linguri de nuci macinate, 14 linguri de zahar, 250 ml apa, 8 oua, 2 linguri cacao, esenta rom, nuci si stafide. Glazura: 250 gr ciocolata, lapte, rom, nuci caramelizate. Modul de preparare: Se ...
Ingrediente: 1 l lapte, 15 linguri de zahar, cinci linguri cu varf de cacao, zahar vanilat, 250 grame unt, esenta de rom, 700 grame biscuiti simpli, 200 grame stafide, 200 grame rahat, 200 grame nuci. Mod de ...
Ingredient: o cană de griş, cinci ouă, 100 g zahăr (pentru albuşuri), trei căni de lapte, 250 g zahăr, coaja rasă de la o lămâie, două plicuri zahăr vanilat. Mod de preparare: Se amestecă ...
Ingrediente: 2 cani de faina alba, 1/2 lingurita sare, 1 cana de margarina sau unt nesarat, 1/2 cana zahar granular (tos), 1 esenta de vanilie, 1 cana de nuci fin macinate, 1 cana de zahar pudra. Mod de preparare: ...
Ingrediente 250 g paste fainoase 200 g kaizer 200 g file piept de pui 200 g mozzarella 170 g smantana ...
Ingrediente 3 bucati file de crap romanesc, 300 g smantana, 2-3 linguri whisky (sau brandy), putin mustar, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 3 linguri pasta de tomate, verdeturi mediteraneene, sare, piper. Mod ...
Ingrediente: 3-4 pulpe de pui 10 cartofi 3 cepe 3-4 gogosari 2 morcovi o radacina patrunjel ulei suc de rosii (optional) Preparare: Se taie bucati mari 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, ...
Ingrediente: 2 cartofi mari 2 cirnati 2 felii de brinza (topita sau cascaval sau ce vrea fiecare ...) optional morcovi sare, ulei. Preparare: Se curata cartofii de coaja, se gauresc si se face un tunel prin ...
Ingrediente: Aluat: 280 g faina, 140 g unt, 80 g zahar pudra, 3 galbenusuri. Umplutura: 3 albusuri, 200 g zahar, 140 g uca macinata, 20 g nuci pt ornat. Mod de preparare: Se freaca untul cu zaharul pudra si ...
Ingrediente: 1 kg de piept de pui dezosat, 500 gr de legume amestec mexican, 2 linguri cu ulei, sare si piper dupa gust, o cana de suc de rosii. Mod de preparare: Se spala pieptul de pui se bate ca la snitele, ...
Ingrediente: cotlet de porc cu os taiat felii, usturoi, piper, sare, boia de ardei (dulce sau iute dupa gust), vin alb sec. Preparare: Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei ...
Ingrediente: 175 g faina de cozonac 175 g zahar 60 g migdale pisate 125 g unt, la temperatura camerei 2 oua 4 linguri lapte coaja rasa de la o portocala Pentru topping: zeama de la o portocala 90 g zahar Mod ...
Ingrediente pentru blat: 10 ouă, 200 g zahăr, vanilie, 5 linguri de griş, 5 linguri făină, 5 linguri cacao, 5 linguri miere, 1 praf copt, sare, 50 ml lapte, 270 ml ulei. Pentru glazură: 200 g ciocolată neagră, ...
Ingrediente: 1 kg. carne de porc (piept sau spata), 2 linguri de unt netopit, 4 linguri de ulei, 2 cepe, 3-4 ciuperci mari, o lingurita de faina, 1 pahar de vin alb, 1 pahar zeama de carne, patrunjel verde, 4-5 ...
Ingrediente: pentru 4 portii: 12 cartofi de marime potrivita 400 gr cotlet de porc 1 conserva de ciuperci Sare, piper Preparare: Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja. In oala in care ...
Ingrediente: 4 oua, 100 g zahar tos, 500 ml lapte, zahar vanilat. Preparare: Albusurile se bat spuma (se pot pune 2 albusuri in plus), se adauga zaharul tos 20 g pentru fiecare albus si spuma se bate in continuare ...